Оновлення, в яких згадується Том Голланд

9 липня 2019,  14:51 | Оновлення

Том Голланд перетворює Вілла Сміта на суперголуба в українському трейлері «Шпигуни під прикриттям». Режисерами анімації виступили Трой Квон та Нік Бруно. Для них анімаційна стрічка стала дебютом в режисурі.

За сюжетом, супершпигун Ленс Стерлінг (Вілл Сміт) та вчений Волтер Беккет (Том Голланд) мають повністю протилежні характери. Ленс спокійний і чемний. А Волтер... ні. Але коли відбувається несподіваний поворот подій, Волтер і Ленс раптом змушені покладатися тільки один на одного. І якщо ця дивна парочка не зможе стати справжньою командою, весь світ буде в небезпеці.

Мультфільм «Шпигуни під прикриттям» вийде на українські екрани на 25 грудня.

12 червня 2019,  14:16 | Оновлення

Кінокомпанія Disney спільно зі студією Pixar зняли мульт-квест «Уперед», головними героями якого стали тролі, ельфи, ручні дракони та звичайно ж єдинороги.

Мультфільм розповідає про світ міфічних істот, до якого дісталася цивілізація. Два брати-ельфи вирішують відправитися у подорож в пошуках справжньої стародавньої магії, яка зникла з їхнього міста.

Головних героїв в оригінальній стрічці озвучили Том Голланд та Кріс Претт. Мультфільм «Вперед» вийде в український прокат 5 березня 2020 року.

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

21 вересня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася цікавим відео про зйомки супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому». У ньому розкриваються секрети створення епізоду, під час якого Людина-павук у втіленні Тома Голланда видряпувався на монумент Вашингтона, щоб врятувати своїх друзів. Для зйомок було збудовано цілу стіну, якою актор вертикально видирався за допомогою тросів, щоб це виглядало реалістично.

Супергеройський фільм Джона Воттса вийде у форматі Digital 26 вересня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 17 жовтня.

7 вересня 2017,  23:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія The Weinstein Company представила перший трейлер довгоочікуваного байопіку «Війна струмів», потенційного претендента на різні «Оскари». Він покаже протистояння двох титанів електрики Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауза у втіленні Бенедикта Камбербетча та Майкла Шеннона, кожен з яких хотів, щоб саме його система подачі струму завоювала американський ринок. Компанію їм складуть Том Голланд і Кетрін Вотерстон, а легендарного Ніколу Теслу зіграє тут Ніколас Холт.

Фільм режисера Альфонсо Гомеза-Рейона вийде в український прокат у грудні. Чекаємо на дубльований трейлер.

10 серпня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу все-таки потрапив трейлер супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», показаний на D23 Expo. Він у поганій якості, але його епічності це не применшує. Месники зустрічаються з Вартовими, а після на екрані з'являється сам великий і жахливий Танос (Джош Бролін), який говорить, що все це викликає у нього посмішку. Також тут можна побачити Людину-павука (Том Голланд), Локі (Том Хіддлстон) і бородатого Кепа (Кріс Еванс).

Загалом, відео повністю відповідає тому опису, який ми публікували раніше. Ми вже рахуємо дні до 3 травня 2018 року.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

18 липня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що зйомки супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» проходять в суворій секретності, заради благодійності Omaze Роберту Дауні мол. дозволили трохи побігати по знімальному майданчику з камерою. В результаті ми побачили не тільки його трейлер, а й Тома Голланда в костюмі для зйомок з використанням технології захоплення руху, чудові зелені «краєвиди», на яких вони знімаються, і дублера Кріса Претта.

На вихідних каст цього епічного проекту зібрався разом на D23 Expo. Опис першого тизеру «Месників: Війна нескінченності» ви знайдете тут.

17 липня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику фільму «Людина-павук: Повернення додому» його зірки Том Голланд і Зендея розповідають про різні гаджети, які Пітер Паркер використовує в своєму супергеройському житті. Голланд показує, як правильно стріляти павутиною, як заправляти нею картридж, де ховаються крила в костюмі Людини-павука, і розповідає, що валіза, де зберігався цей високотехнологічний костюм від Тоні Старка, була неймовірно важкою, і акторові довелося тягати її за собою на зйомках три дні.

Нещодавно Людина-павук знявся у веселій рекламі Audi. Нашу рецензію на його сольний супергеройський екшен читайте тут.

10 липня 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть супергероям, які літають на павутині, доводиться здавати на права. У кумедній короткометражці компанії Audi Пітер Паркер (Том Голланд) відправляється в незабутню поїздку з інструктором з водіння на машині, позиченій у Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Але під час тесту хлопець проїжджає повз банк, який грабують, і відправляється затримувати злочинців. Цей ролик стає ще смішнішим, якщо ви вже подивилися «Людину-павука: Повернення додому» й пам'ятаєте, як водить цей супергерой.

Нашу рецензію на нову «Людину-павука» читайте тут. Ви вже можете подивитися цей фільм в українських кінотеатрах.

8 липня 2017,  03:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках промо-туру «Людини-павука: Повернення додому» Тому Голланду і Зендеї доводиться щодня давати з десяток інтерв'ю, і самим милим серед них виявилося інтерв'ю, яке провів маленький хлопчик Ліам, одягнений в костюм Людини-павука. Актори щиро захопилися його костюмом, весело відповіли на його вельми влучні питання, а Голланд навіть назвав цього юного шанувальника своїм найулюбленішим інтерв'юером і зробив з ним в кінці класне фото на пам'ять.

Днями актор підтвердив божевільну теорію про свого супергероя та «Залізну людину 2». Ви вже можете подивитися екшен «Людина-павук: Повернення додому» в українських кінотеатрах.

6 липня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» радує запрошенням на фільм від самого Роберта Дауні мол., який грає тут ментора Пітера Паркера (Том Голланд). В український прокат кінокартина Джонатана Воттса виходить вже сьогодні, на день раніше решти світу, так що ви вже можете подивитися її в своєму улюбленому кінотеатрі.

Де знайти квитки на найближчі сеанси? Звичайно, в нашій афіші.

3 липня 2017,  02:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В марвелівському екшені «Людина-павук: Повернення додому» українська телеведуча й співачка Регіна Тодоренко озвучила інтерфейс супергеройського костюма Пітера Паркера (Том Голланд), подарованого йому Тоні Старком (Роберт Дауні мол.). І в новому промо-ролику, де вона радісно запрошує вас в кіно, нарешті можна почути, як її голос буде звучати в цій ролі. Як вам?

Детальніше про український дубляж за участю Тодоренко читаємо тут. В український прокат фільм виходить 6 липня.

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

30 червня 2017,  20:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд намагався сам виконувати трюки свого супергероя в фільмі «Людина-павук: Повернення додому», від якого критики прийшли в захват. У новому смішному промо-ролику він влаштовує своїй колезі Зендеї тренування для новачка, і його трохи заносить... Зате актор показує, що може дертися на стіну, як справжня Людина-павук.

Новий фрагмент супергеройського екшену з незграбною вечерею Пітера Паркера і тітки Мей дивіться тут.