Рецензії, в яких згадується Марго Роббі

Рецензія на фільм «Вавилон» (2022)
Декаданс та пошуки сенсу життя в Голлівуді
10 квітня 2023,  04:11 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Режисер Дем'єн Шазелл вже зізнавався у коханні Голлівуду і класичним фільмам (а також джазу) у своєму хітовому мюзиклі «Ла-Ла Ленд» з Еммою Стоун та Раяном Ґослінгом, який (в гарному сенсі) розбив серце кожному, хто його подивився. А тепер Шазелл вирішив зробити це знову, знявши свою дуже нецензурну версію того, як Голлівуд переходив від німого кіно до звукових фільмів, і красномовно назвавши її «Вавилон». І його нова стрічка точно розрахована на кіноманів з міцними нервами. Вважаєте себе такими? Тоді ласкаво просимо за лаштунки Голлівуду 1920-30-х років...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Перспективна дівчина»
Солодка помста патріархату гострим скальпелем
4 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато молодих людей разом з друзями йдуть після важкого робочого тижня в нічні клуби, щоб випити, потанцювати, відпочити. (Вірніше, ходили до пандемії коронавірусу). І в цих нічних клубах вони помічають дуже п'яну дівчину з розтертим макіяжем, яка ледве стоїть на ногах. Будучи справжнім джентльменом (а як інакше), один хлопець з компанії обов'язково викликається проводити її додому, щоб з нею не сталося нічого поганого. До себе додому. І там на нього дуже скоро чекає неприємний сюрприз, адже ця дуже п'яна дівчина насправді не випила ані краплі алкоголю і прекрасно розуміє, що вона зробить з цим «джентльменом» далі...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темний спадок»
Балакучий скелет у шафі її батька
20 травня 2020,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Від свого батька у спадок можна отримати що завгодно. Нерухомість, гроші, сімейну реліквію, борги... Чи щось страшніше. Наприклад, людину, прикуту ланцюгом в підземному бункері, який розташований в декількох кроках від вашого літнього будинку. Саме таку спадщину від свого багатого батька отримала головна героїня фільму «Темний спадок». І тепер їй потрібно вирішити, що з цим робити.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
6 лютого 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2016 році на екрани вийшов фільм про суперлиходіїв з коміксів DC «Загін самогубців», і його головною зіркою ще до прем'єри стала чудова Харлі Квін, дівчина Джокера, яка граціозним помахом своєї бити затьмарила самого Джокера. Так що тепер прийшов час їй повністю звільнитися від задушливих пут токсичних відносин зі своїм Пудингом і відправитися в сольну пригоду, щоб довести всьому Ґотему, що вона – не дівчинка на побігеньках, а справжня королева криміналу, з якою потрібно рахуватися.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Одного разу в... Голлівуді»
Дивовижна машина часу Квентіна Тарантіно
15 серпня 2019,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» є однією з головних подій світу кіно цього літа. Окрім Леонардо ДіКапріо, Бреда Пітта і Марго Роббі, в ньому знялася, здається, половина Голлівуду, та й сама Фабрика мрій є в цій кінокартині мало не головним персонажем. Тут Тарантіно показує нам Голлівуд таким, яким ми його ще ніколи не бачили, з особливою ніжністю зізнається йому в коханні та одночасно показує всю його жорстокість.

Читати далі...
9 травня 2018,  22:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Жила-була в цьому жорстокому грішному світі маленька дівчинка, яка дуже любила казку Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Доля випробовувала її різними жахливими способами, але, як казав один лиходій, все, що тебе не вбиває, робить тебе дивасніше. Ось і ця дівчинка виросла дуже дивною, просто-таки божевільною, а ще одержимою смертю та надзвичайно красивою, що є дуже небезпечним поєднанням. І тепер її цікавить тільки помста, до якої вона впевнено йде, цокаючи своїми каблучками.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Я, Тоня»
Скандальная фігуристка
9 лютого 2018,  15:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся фігурне катання по телевізору, здається, ніби спостерігаєш за балетом на льоду, тому не дивно, що за його лаштунками існує не менш жорстка конкуренція. Амбітні дівчата присвячують своє життя цьому суворому виду спорту, роблячи на льоду небезпечні трюки, невдале виконання яких може завершити їх кар'єру і поставити під загрозу здоров'я. Але кар'єра Тоні Гардінг постраждала не через погано виконаний елемент, а через причетність до нападу на свою головну конкурентку Ненсі Керріган. І у фільмі «Я, Тоня» вона представляє свою версію тих скандальних подій.

Читати далі...