Новини, в яких згадується Ділан Міннетт

27 травня 2020,  15:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри фінального сезону серіалу «13 причин чому» його зірка Ділан Міннетт вирішив знову змінити свій імідж, попрощавшись з синім волоссям та пофарбувавши його в рожевий колір.

Читати далі...
21 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монті підставили! Трейлер 4 сезону хітової молодіжної драми «13 причин чому» розкриває, що в фінальних серіях учням школи Liberty High доведеться зіткнутися віч-на-віч з примарами минулого.

Читати далі...
15 серпня 2019,  16:28 | Новини серіалів

Усі опиняються під підозрою у фінальному трейлері 3 сезону драматичного серіалу від Netflix «13 причин чому», до прем'єри якого залишився 1 тиждень.

У нових серіях скандального серіалу буде розслідуватися нова загадкова смерть учня. Брайс Волкер (Джастін Прентіс), найжорстокіший учень школи «Liberty High», був убитий. Він встиг нажити масу ворогів, і тепер поліція та його мати Нора (Бренда Стронг) з усіх сил намагаються дізнатися, хто є вбивцею. Здається, що це може бути будь-хто. Джессіка (Аліша Бое), Тайлер (Девін Друїд)... Але в результаті підозра падає на Клея (Ділан Міннетт), і за ним приходить поліція.

Весь 3 сезон серіалу «13 причин чому» стане доступний до перегляду на Netflix наступного тижня, 23 серпня.

1 серпня 2019,  23:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила порадувати й одночасно шокувати нас сьогодні трейлером 3 сезону хітового серіалу «13 причин чому», який показує похорон одного з основних персонажів.

Трейлер нагадує нам, що всі учні школи «Liberty High» приховують свої страшны секрети, і говорить про те, що за певних обставин та з певною мотивацією будь-який з них міг би вбити. Далі нам показують похорон Брайса Волкера (Джастін Прентіс), на якому його мати Нора (Бренда Стронг) запитує у Клея (Ділан Міннетт) та інших, чи знають вони щось про те, що трапилося.

Як думаєте, хто з героїв зробив це? Діліться своїми думками в коментарях.

Прем'єра нових серій «13 причин чому» відбудеться 23 серпня.

11 липня 2018,  21:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний фентезі-горор 2015 року «Страшилки» отримав сиквел «Страшилки 2: Привиди Хелловіна», в якому зіграють Джеремі Рей Тейлор з фільму жахів «Воно» та Медісон Ісман із «Джуманджі: Поклик джунглів».

Офіційний синопсис другого розділу франшизи каже, що зі сторінок відомого бестселера сходить ціла армія страшидл та монстрів, і цього разу чудовиська захоплюють парк розваг «Горорленд». Звичайним підліткам не залишається нічого, окрім як стиснути свою відвагу в кулак та звільнити місто від нечисті різного калібру.

В сиквелі не повернуться Джек Блек і Ділан Міннетт, які зіграли головних героїв у перших «Страшилках».

В український прокат новий фільм володаря премії «Оскар» Ері Сандела вийде на наступний день після Хелловіна, 1 листопада.

7 червня 2018,  00:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою невеликого тизеру стримінговий сервіс Netflix оголосив, що драматичний серіал «13 причин чому» продовжено на 3 сезон.

«13 причин чому» розповідає про тінейджера Клея Дженсена (Ділан Міннетт), який був закоханий в свою однокласницю Ханну Бейкер (Кетрін Ленгфорд). Дівчина покінчила життя самогубством й залишила Клею коробку з касетами, на яких вказала 13 причин, чому вона це зробила. Однією з цих причин виявився сам Клей, тому хлопець береться за розслідування історії життя Ханни і тих трагічних подій, що призвели до її смерті.

Дивіться новий трейлер 2 сезону «13 причин чому», який вийшов в травні.

Точна дата прем'єри 3 сезону «13 причин чому» поки не повідомляється, але відео говорить, що нові серії прибудуть в 2019 році.

30 травня 2018,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився другим офіційним трейлером 2 сезону своєї популярної драми «13 причин чому», яка досліджує проблему буллінгу й насильства в школах і проблему суїциду серед підлітків.

Клей (Ділан Міннетт) зізнається привиду Ханни (Кетрін Ленгфорд), що «дуже сильно намагався її забути», але не може забути їх поцілунок. Він віддав би все, щоб знову її поцілувати, але цього не буде, оскільки Ханна мертва. І поки в відео з'являються драматичні обличчя учнів школи «Liberty High», Клей каже, що не може позбутися думки, що він «втратив щось важливе», і що «є щось більше».

Новий сезон «13 причин чому» вже доступний для перегляду на Netflix.

10 травня 2018,  20:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 2 сезону драматичного серіалу «13 причин чому» повідомляє, що Ханна була не єдиною.

Наслідки смерті Ханни (Кетрін Ленгфорд) продовжують розвиватися, а наші герої починають складний шлях до зцілення. Школа «Liberty High» готується до скандального суднового процеса, але дехто не зупиниться ні перед чим, щоб зберегти правду про смерть Ханни в таємниці. Серія зловісних полароїдних знімків підштовхує Клея (Ділан Міннетт) та його однокласників до розкриття жахливого секрету і змови, чиєю метою було його приховування.

Прем'єра нових серій «13 причин чому» відбудеться через тиждень, 18 травня.

9 травня 2018,  14:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания Netflix поделилась стильным промо-видео  и постером 2 сезона хитового драматического сериала «13 причин почему», в котором играет давний сингл группы Depeche Mode «I Feel You».

Читати далі...
6 січня 2018,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер свого нового фільму жахів «Відкритий дім», де головну роль виконує зірка серіалу «13 причин чому» Ділан Міннетт.

В сім'ї Воллесів трапилася трагедія, після чого мати Наомі (Пірсі Далтон) та її син-тінейджер Логан (Міннетт) переїжджають в порожній будинок для відпочинку своїх родичів. Але як тільки вони поселяються там, Воллесів починають осаджувати загрозливі сили.

Прем'єра фільму в Інтернеті відбудеться 19 січня.

11 травня 2017,  00:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою тизеру Netflix офіційно підтвердив, що драматичний серіал «13 причин, чому», який розповідає про старшокласника Клея Дженсена (Ділан Міннетт), його подругу Ханну Бейкер (Кетрін Лангфорд), яка наклала на себе руки, й про те, чому вона це зробила, був продовжений на 2 сезон.

Поради тінейджерам від зірок серіалу Міннетта й Лангфорд ви знайдете в промо-ролику, який закликає бути добрішими до оточуючих та не замикатися в собі.

22 квітня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує соціальну промо-кампанію серіалу «13 причин, чому», в рамках якої був створений сайт для психологічної допомоги підліткам. А його новий промо-ролик з виконавцями головних ролей Кетрін Лангфорд та Діланом Міннеттом дає 13 простих порад для старшокласників, включаючи «бути собою» і «бути добрими до оточуючих», адже гарне слово часом може врятувати чиєсь життя.

Детальніше про меседж серіалу, який полягає в тому, щоб не замикатися в собі і не мовчати про свої проблеми, його творці розповіли в закулісному відео.

15 квітня 2017,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «13 причин, чому», що розповідає про зґвалтовану дівчину, яка вирішила покінчити життя самогубством, закликає суспільство не мовчати про цю проблему. І в його закулісному відео виконавці головних ролей Ділан Міннетт та Кетрін Лангфорд, а також творці Томас МакКарті і Селена Гомес говорять про те, що, як би самотньо і боляче не було, завжди є вихід, завжди є люди, яким не все одно, завжди можна щось зробити, щоб виправити навіть саме безвихідне на перший погляд положення.

Подивіться даний серіал і задумайтеся над тим, як ваші слова й вчинки, хороші і погані, впливають на життя оточуючих. Не бійтеся говорити про свої проблеми і будьте добрішими один до одного, адже в світі і так достатньо зла.

13 березня 2017,  12:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Базуючись на бестселері Джея Ешера, серіал «13 причин, чому» буде слідувати за тінейджером Клеєм Дженсеном (Ділан Міннетт). Він знаходить на своєму ганку записи однокласниці Ханни Бейкер (Кетрін Лангфорд), яка трагічно наклала на себе руки два тижні тому. На касеті вона пояснює 13 причин, чому вирішила обірвати своє життя. І хлопець починає розслідування.

Прем'єра серіалу від Стіва Голіна і Тома МакКарті, які отримали по «Оскару» за драму «У центрі уваги», відбудеться 31 березня.

18 вересня 2016,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви вже бачили інтерактивний фрагмент хоррору «Не дихай», в якому глядач разом з головними героями в втіленні Джейн Леві і Діланом Міннеттом опиняється в підвалі, де на них полює сліпий Стівен Ленг?

Дане відео дозволяє оглянути все навколо і повністю зануритися в напружену атмосферу хоррору.