Філ ЛордPhil Lord

Філ Лорд / Phil Lord
Народився 12 липня 1975; Майамі, Флорида, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Філа Лорда

The Mitchells vs. the Machines (2020) ... продюсер
Лего. Фільм 2 (2019) ... продюсер (продюсер), сценарист (и сюжет)
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... продюсер (продюсер), сценарист (и сюжет)
Смолфут (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Соло. Зоряні війни: Історія (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Running Shadow (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Unikitty! (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Лего. Ніндзяго. Фільм (2017) ... продюсер (продюсер)
Відео з участю Філа Лорда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Філа Лорда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Філа Лорда

Написати коментар...
Написати коментар...