Новини, в яких згадується Джей Джей Абрамс

29 липня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив офіційний трейлер свого науково-фантастичного серіалу жахів «Країна Лавкрафта», який показує величезного монстра в дусі хітового серіалу «Дивні дива».

Читати далі...
4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
11 травня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Круз придумав собі чергову нездійсненну місію він хоче зняти екшен у відкритому космосі і вже знайшов впливових однодумців, які мають для цього всі засоби.

Читати далі...
5 травня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темна версія героїні Рей постає в своєму моторошному образі і в криваво-червоному костюмі на новому концепт-арті науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
24 квітня 2020,  23:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два нових концепт-арти наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» розкривають альтернативний погляд на свою головну героїню Рей під впливом Темної сторони Сили.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
21 березня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати наші зорові та звукові рецептори, поділившись в мережі заставкою 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка зачаровує.

Читати далі...
19 березня 2020,  16:37 | Новини фільмів

Розширене відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» доводить просту істину ніщо так не піднімає настрій, як кадри, на яких Чубакка мило обіймає дроїда BB-8.

Вирушаємо за лаштунки торішнього блокбастера Джей Джей Абрамса за допомогою захоплюючого відео, яке йде майже 10 хвилин! Воно показує, як проходили зйомки погоні в пустелі, драматичні проходи Кало Рена, битву зі штурмовиками, тренування Рей, веселі моменти з акторами в перервах між сценами, як створювалися трюки і як легендарний композитор Джон Вільямс творив свій саундтрек. А також відео дозволяє знову побувати в кабіні «Тисячолітнього сокола», за польотами на якому ми безумовно будемо сумувати.

Фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» заробив в прокаті 1 мільярд доларів, але не зумів обійти збори двох попередніх епізодів трилогії.

Рецензія на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»
Безслізне прощання з легендарною сагою
18 грудня 2019,  19:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту прем'єри фільму «Зоряні війни: Нова надія» світ наукової фантастики і кінематографа змінився назавжди. І ось через 42 роки на великі екрани виходить дев'ятий епізод франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який обіцяє завершити історію Люка та Леї Скайвокерів і показати велику битву Добра зі Злом, яка вирішить долю далекої-далекої галактики. І ця доля залежить тепер від колишньої сміттярки Рей, яка стала могутнім джедаєм, і Кайло Рена, онука Дарта Вейдера, який мріє правити усією галактикою...

Читати далі...
10 грудня 2019,  14:13 | Новини фільмів

Прем'єра фантастики Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться вже наступного тижня, і ми продовжуємо ділитися з вами цікавими ТБ-роликами, які показують нові моменти фільму.

Читати далі...
8 грудня 2019,  21:07 | Новини фільмів

Свіжий ТБ-ролик науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» повідомляє, що головна героїня і головний лиходій знову об'єднаються у битві.

Ми неодноразово бачили в трейлерах і ТБ-роликах дев'ятого епізоду, як Рей (Дейзі Рідлі) б'ється в дуелі з Кайло Реном (Адам Драйвер) на уламках «Зірки смерті» в океані, але на нас також чекає битва, в якій вони виступлять на одній стороні, як розкриває нове відео. Тут вони обидва, озброєні своїми світловими мечами, розправляються з солдатом Верховного порядку на космічному кораблі, хоча за кілька секунд до цього знову хотіли битися одне з одним. Тим часом відважний По Демерон (Оскар Айзек) говорить під час фінальної битви, що «вони не збираються здаватися і будуть стояти до кінця».

Українська прем'єра фільму Джей Джей Абрамса відбудеться 19 грудня. Купуйте квитки на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на нашому сайті.

6 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Офіційний український ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» нагадує нам, що «призначення джедая побороти свій страх».

Фільм Джей Джей Абрамса буде дев'ятим і завершальним епізодом легендарної саги Джорджа Лукаса, яка стартувала в 1977 році. У ньому наші герої Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек), Лея (Керрі Фішер), Чубакка (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс) та інші відважні борці Руху опору зійдуть у фінальній битві з Кайло Реном (Адам Драйвер) та Верховним порядком, а також ми отримаємо відповіді на давно хвилюючі нас питання (дуже на це сподіваємося).

Квитки на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. В широкий український прокат дев'ятий епізод виходить 19 грудня.

4 грудня 2019,  18:38 | Новини фільмів

Герої Руху опору знаходять уламки «Зірки смерті» в новому ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дев'ятий епізод легендарної саги Джорджа Лукаса обіцяє дати відповіді на всі хвилюючі нас питання, але поки його промо-матеріали продовжують створювати ще більше теорій навколо себе. У новому ТБ-ролику Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) намагаються втекти від шутрмовиков і виявляють, що ті тепер літають. Також вони бачать з берега уламки «Зірки смерті», що знаходяться в океані, а Рей показує друзям свій трюк з переконанням противника, дивиться в обличчя своєму страху і б'ється з Кайло Реном (Адам Драйвер).

До прем'єри нового фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса залишилося два тижні вона відбудеться 19 грудня. Так що саме час придбати квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на зручний для вас час.

2 грудня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася 12 новими постерами науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які показують костюми старих і нових персонажів, а також нового дроїда.

Читати далі...
29 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Це буде дуель року! Учора з'явився новий ТБ-ролик наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», в якому нас продовжують дражнити епічною дуеллю Рей і Кайло Рена.

Відео показує, як Рей (Дейзі Рідлі) і Кайло Рен (Адам Драйвер) зустрічаються на уламках гігантського космічного корабля («Зірки смерті»?) в океані, готуючись знову битися одне з одним, поки імператор Палпатін говорить за кадром, що «це буде фінальне слово в історії Скайвокера». Далі нам показують погоні по пустелі і по космосу на легендарному «Тисячолітньому соколі», за кермом якого знову опиниться Лендо (Біллі Ді Вільямс); епічну фінальну битву Руху опору та Верховного порядку; а також сумну Рей поруч з палаючими уламками зорельота. Сподіваємося, на ньому ніхто не розбився.

Українська прем'єра нового фантастичного фільму від режисера Джей Джей Абрамса відбудеться 19 грудня. Квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» купуйте на нашому сайті.