Оновлення, в яких згадується Гаррі Стайлс

21 липня 2017,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка військового екшену «Дюнкерк» з українським перекладом присвячена його молодим і маловідомим акторам Фьєну Вайтхеду, Гаррі Стайлсу, Джеку Лаудену і Тому Глінну-Карні, для яких це або перший такий масштабний проект, або взагалі акторський дебют у кіно. Вони розповідають про те, як Крістофер Нолан намагався максимально наблизити зйомки до реальності, як все навколо постійно вибухало, над головою літали справжні «Спітфайри», а на пляжі була присутня тисяча акторів масовки в повній екіпіровці, тому найчастіше їм доводилося не стільки грати, скільки просто реагувати на те, що відбувається навколо.

Як Нолан знімав «Дюнкерк» у форматі IMAX, дивіться тут. Ви вже можете побачити фільм в українських кінотеатрах.

14 липня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий український ТБ-ролик військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк» нагадує, що надія — це сильна зброя. Фільм, де зіграли Кілліан Мерфі, Кеннет Брана, Том Гарді, Марк Райленс, Гаррі Стайлс та Фьєн Вайтхед, розповість історію чудесного порятунку понад 300 тисяч солдатів в ході Дюнкеркскої операції, проведеної в рамках Другої світової війни в травні 1940 року.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Дюнкерка», який виходить на екрани 20 липня, на нашому сайті.

5 липня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася розширеним ТБ-роликом військового екшену «Дюнкерк», який зняв творець «Темного лицаря» та «Інтерстеллара» Крістофер Нолан. Під незрівнянну музику Ганса Ціммера (хтось сказав «Оскар»?) відео, де напруга така сильна, хоч ножем ріж, показує, як солдати у втіленні Кеннета Брани, Тома Гарді, Кілліана Мерфі, Гаррі Стайлса та Фьєна Вайтхеда намагаються вижити в оточенні німецьких військ на пляжах Франції в травні 1940 року.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

5 серпня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в мережу потрапив нелегальний запис першого тизера військової драми «Дюнкерк» Крістофера Нолана, і Warner Bros. вирішили, що краще вже ми побачимо його якісну версію, опублікувавши його на своїй офіційній сторінці.

Читати далі...