Рецензії, в яких згадується Галь Гадот

Рецензія на фільм «Смерть на Нілі»
Еркюль Пуаро та вбивство у медовий місяць
9 квітня 2022,  22:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху детективної кінокартини «Вбивство у "Східному експресі"», що вийшла на великі екрани в 2017 році, режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана не марнував часу і практично відразу вирішив зняти її сиквел, другу пригоду свого видатного детектива Еркюля Пуаро, але цього разу замість подорожі в шикарному потягу під час снігової бурі на нього чекав багатий круїз річкою Ніл. Незмінним залишилося лише те, що йому знову доведеться зайнятися розслідуванням заплутаного вбивства, підозрюваними у якому є практично всі пасажири. Як казав інший відомий детектив, гра почалася…

Читати далі...
Рецензія на фільм «Червоне повідомлення»
Чудова трійця: У пошуках яєць Клеопатри
18 листопада 2021,  02:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви коли-небудь замислювалися над тим, що буде, якщо взяти Двейна Джонсона, Раяна Рейнольдса та Галь Гадот і об'єднати в нестримне тріо у великобюджетному фільмі про пригоди та пограбування століття? Навіть якщо й ні, то компанія Netflix задумалася над цим за вас і зняла за участю цієї харизматичної трійці голлівудських кінозірок першого ешелону фільм під назвою «Червоне повідомлення». І, на що й робили ставку боси Netflix, цей стримінговий блокбастер миттєво став хітом платформи. Причому не лише через гучні імена центральної трійці, а й через дуже розважальний сюжет.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Диво-жінка 1984»
Богиня-амазонка повернулася, щоб врятувати 2020 рік
17 грудня 2020,  04:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році на великі екрани вийшов перший супергеройський екшен про Диво-жінку, вона ж Діана Принц, вона ж принцеса амазонок, вона ж найвеличніша супергероїня усіх часів (за версією DC і не тільки), і неймовірна героїня у втіленні актриси Галь Гадот повністю приголомшила глядачів різного віку і навіть найсуворіших критиків. Її другий сольний фільм режисерка Петті Дженкінс вирішила теж зняти про минуле, але замість ще однієї світової війни обрала для Диво-жінки більш радісний час – дикі та яскраві 80-і, які приготували для нашої супергероїні чимало сюрпризів та випробувань.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі»
Як Ральф і Ванілопа підкорили Інтернет
21 листопада 2018,  04:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році студія Disney вирішила згадати 1980-ті й показати глядачам приховане життя персонажів популярних відеоігор, які щодня займаються на екранах ігрових автоматів одним і тим же, але коли ніхто не грає в їхню гру, вони подорожують по іншим іграм і весело проводять час. Ця тема виявилася настільки популярною, що принесла першому «Ральфу Руйнівнику» номінацію на «Оскар», і через 6 років на екрани виходить його продовження, в якому поганий хлопець з відеоігри Ральф Руйнівник і його найкраща подруга гонщиця Ванілопа відправляються у величезний і захоплюючий світ Інтернету, де їхній дружбі доведеться пройти серйозне випробування.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Диво-жінка»
Великая принцесса амазонок
30 червня 2017,  02:17 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Многострадальная земля ждала героиню. И она пришла, закаленная в поединках с лучшими воительницами своего народа. Нет, не Ксена, а Диана, принцесса амазонок, которая решила оставить свой безопасный райский остров Темискиру и отправиться в самое пекло Первой мировой войны, чтобы защитить мир от жестокого бога, разжигающего войны...

Читати далі...