Новини, в яких згадується Кейт Микуччи

13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

Читати далі...
23 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригоди чекають! Канал Disney XD поділився трейлером довгоочікуваного 3 сезону свого пригодницького мультсеріалу «Качині історії».

Читати далі...
6 березня 2020,  00:55 | Новини фільмів

Звання Найбільш дивного трейлера тижня присуджується трейлеру чорної комедії «Сім ступенів до вічного блаженства проходять через ворота, обрані святим Сторшем», в якому Тайка Вайтіті втілює свого чергового божевільного персонажа.

Сюжет слідує за молодою парою (Кейт Мікуччі і Сем Гантінгтон), яка знаходить ідеальну квартиру для себе у великому місті і переїжджає туди з провінції. Але одного разу вони дізнаються, чому ця квартира дісталася їм так дешево: періодично в неї приходять послідовники культу пророка Сторша (Вайтіті), щоб... вбити себе у ванній і приєднатися до Сторша на небесах. Пара вирішує допомогти їм в їхньому прагненні і заодно зробити їхні ритуальні самогубства менш кривавими.

Минулого місяця Вайтіті отримав премію «Оскар» за написання сценарію до своєї сатиричної стрічки про Другу світову війну «Кролик Джоджо», де він зіграв не менш божевільну версію Адольфа Гітлера.

12 листопада 2018,  01:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент 2 сезону мультсеріалу «Качині історії», який показує повернення старих друзів Дональда Дака.

В серії «The Town Where Everyone Was Nice!» («Місто, де всі були хорошими!») Скрудж МакДак (Девід Теннант) та Дональд Дак (Тоні Ансельмо) разом з Біллі (Денні Пуді), Віллі (Бен Шварц), Діллі (Боббі Мойнахан) і Понкою (Кейт Мікуччі) відправляються в бразильське місто з темним секретом, де Дональд, на великий подив рідних, возз'єднується зі своєю групою «Три кабальєро» в особі папуги Хосе (Бернардо де Паула) та півня Панчіто (Артуро дель Пуерто).

«Три кабальєро» вперше з'явилися в однойменному повнометражному мультфільмі студії Disney, який вийшов на екрани у 1944 році.

Прем'єра даної серії «Качиних історій» на американському телебаченні відбулася 10 листопада. Наступна серія мультсеріалу вийде через тиждень, 17 листопада.

23 березня 2018,  23:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW продовжує підігрівати інтерес до 16 серії 13 сезону серіалу «Надприродне», яка буде кросовером з мультсеріалом «Скубі-Ду», випустивши її повноцінний трейлер.

У серії «СкубіПриродне» брати Сем (Джаред Падалекі) і Дін Вінчестери (Дженсен Еклс) разом з другом Кастіелем (Міша Коллінз) випадково потрапляють в намальований, але досить реальний світ пса-детектива Скубі-Ду, де вони об'єднуються з командою Скубі, щоб розкрити примарну таємницю. В ході розслідування Вінчестери дізнаються, що в цьому мультяшному світі дійсно можна померти; Дін влаштовує змагання зі Скуби і Шеггі (Меттью Ліллард) з поїдання сендвічів, а також заграє з Дафною (Грей ДеЛісл). Звичайно, історія також не обійдеться без незамінних членів команди Скубі Фреда (Френк Велкер) і Велми (Кейт Мікуччі).

Режисером серії виступає Роберт Сінгер. Побачити цю незвичайну мультиплікаційну пригоду ви зможете через тиждень, 30 березня.

20 квітня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія для дорослих режисера Джеффа Бейна «Години молитви» («The Little Hours») показує Обрі Плазу, Елісон Брі та Кейт Мікуччі в образах матюкливих й дуже хтивих черниць, які зводять з розуму бідного Дейва Франко.

У цій вільної адаптації «Декамерона» Джованні Боккаччо також зіграли Джон К. Рейлі, Моллі Шеннон та Нік Офферман.

18 грудня 2016,  22:22 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Девід Теннант позичить свій голос головному герою перезапуску мультсеріалу «Качині історії». І на честь цього оголошення актор заспівав разом з кастом його головну тему.

Читати далі...