Новини, в яких згадується Емілі Бетт Рікардс

30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

16 квітня 2019,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Стріла» продовжує радувати шанувальників серіями, в центрі яких опиняється один з основних персонажів, і 19 серія нинішнього сезону буде присвячена Спартанцю.

Після того як «Дев'яте коло» стає причиною серйозної невдачі команди Стріли, Діґл (Девід Ремсі) неохоче звертається до чотиризіркового генерала Розвідувального управління по допомогу, незважаючи на невирішений конфлікт в їхньому минулому. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) дізнається інформацію, яка, як він вважає, відверне Еміко (Сі Шімука) від «Дев'ятого кола». Аліна (Кейсі Рол) повертається з цікавою пропозицією для Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Назва серії «Spartan» («Спартанець») підкреслює, що Діґл буде в центрі уваги. Її режисером виступає Еві ЙобіанХодячі мерці»), а на екрани вона прибуде 23 квітня за українським часом.

15 квітня 2019,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Ленс з «Легенд завтрашнього дня» повертається в 18 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», щоб допомогти своїй сестрі Лорел.

У новій серії колишнього окружного прокурора Стар-Сіті Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачують у вбивстві, і вона в костюмі Чорної сирени повертається до свого кримінального минулого. Поки Діна (Джуліана Гаркві) намагається її зловити, Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) відмовляється здаватися і кличе на допомогу Сару (Кейті Лотц), з якою вони мило возз'єднуються в даному фрагменті і згадують минулі часи.

Прем'єра серії «Lost Canary» («Загублена Канарка») відбудеться за українським часом завтра, 16 квітня. Дивіться її промо-ролик.

27 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел розшукують за вбивство в 18 серії 7 сезону супергеройської драми «Стріла».

Закадровий голос у промо-ролику повідомляє, що колишній окружний прокурор Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачується у вбивстві, і нам показують, що вона не сидить склавши руки. Одягнувшись в костюм Чорної сирени, Лорел б'ється з поганими хлопцями і дістає гроші зі схованки. Олівер (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та Діна (Джуліана Гаркві) намагаються її знайти, поки Лорел повідомляє Фелісіті, що вона весь цей час лише вдавала, що вони подруги.

У подіях серії також візьме участь сестра Лорел Сара (Кейті Лотц).

Серія «Lost Canary» («Загублена Канарка»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде 16 квітня за українським часом.

19 березня 2019,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні секрети про минуле Еміко, сестри Олівера, готуються вийти назовні в 17 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Лорел (Кеті Кессіді) дізнається жахливу інформацію, яка стосується Еміко (Сі Шімука). Бажаючи захистити свою сестру, Олівер (Стівен Амелл) запрошує Лорел разом вести розслідування, що дуже радує Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), оскільки її подруга тепер працює з командою. Але коли все йде не так, як передбачалося, Фелісіті доводиться обирати між командою та Лорел.

Серія «Inheritance» («Спадщина»), яку зняла новий режисер Патія ПрутіБанши: Передісторія»), вийде на екрани 26 березня за українським часом.

14 березня 2019,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 16 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає нова подорож у майбутнє на 20 років вперед.

Дорослі Мія (Кетрін МакНамара) та Вільям (Бен Льюїс) відправляються в небезпечну місію. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві), Рой (Колтон Гейнс) та Зої (Еліза Фаріа) повідомляють трагічні новини. Разом із стрибками у майбутнє, серія також покаже дитинство Мії і щасливих Олівера (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) в день її народження.

Серія «Star City 2040» («Стар-Сіті 2040»), яку зняв Джеймс Бемфорд, прибуде на екрани 19 березня за українським часом.

16 лютого 2019,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 14 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» повернеться син Слейда Джо Вілсон (Лайам Голл), щоб битися з Діасом (Кірк Асеведо).

Згідно з офіційним синопсисом, після місяців таємного переслідування Данте, Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) нарешті знаходять твердий доказ на цього невловимого терориста і використовують Примарну ініціативу ARGUS, щоб затримати його. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) намагається налагодити відносини з Еміко (Сі Шімука), а Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається про те, що Діґл співпрацює з Діасом.

Серія «Brothers & Sisters» («Брати і сестри»), режисером якої виступив Маркус СтоуксФлеш», «Сліпа зона»), вийде 5 березня за українським часом.

6 лютого 2019,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стар-Сіті тероризує маніяк у промо-ролику 13 серії 7 сезону серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) розчаровуються, коли дізнаються, що Вільям (Джек Мур) щось від них приховує. Бажаючи присвятити більше часу своїй сім'ї, Олівер відступає від своїх обов'язків в якості Зеленої Стріли і доручає команді вистежити серійного вбивцю. Однак, коли команда сама стає мішенню для вбивці, речі приймають кривавий оборот.

Прем'єра серії «Star City Slayer» («Вбивця зі Стар-Сіті») відбудеться 12 лютого за українським часом.

29 січня 2019,  20:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» герої зіткнуться з новим суперлиходієм в масці, який буде полювати на лінчувальників.

Синопсис серії говорить, що поки за Олівером (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та іншими героями слідують репортери з камерами, щоб вони розповіли світу про своє минуле у якості лінчувальників і про те, що для Стар-Сіті значить Зелена стріла, Олівер повинен впоратися з поверненням свого сина Вільяма (Джек Мур) із зарубіжної школи та з новою загрозою для міста.

До речі, костюм і маска нового суперлиходія, який з'являється під кінець ролика, дуже схожі на костюм і маску Кроссбоунса з кіновсесвіту Marvel.

Прем'єра серії «Emerald Archer» («Смарагдовий лучник»), яка буде 150-ю серією серіалу, відбудеться за українським часом 5 лютого.

17 січня 2019,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутня серія супергеройського серіалу «Стріла» отримала розширений промо-ролик, який триває 1 хвилину і його можна вважати трейлером.

В 10 серії 7 сезону під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя»), відповідно до її офіційного опису, Олівер (Стівен Амелл) хоче повернутися до роботи і приділити час своєму шлюбу з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), але він потрібен Діні (Джуліана Гаркві), щоб вистежити нову Зелену Стрілу, якою виявляється зведена сестра головного героя Еміко Квін (Сі Шімука). Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) повинні відзвітувати перед ARGUS про Діаза (Кірк Асеведо).

«Стріла» повернеться на екрани 22 грудня за українським часом.

13 грудня 2018,  20:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що під капюшоном нової Зеленої Стріли ховалася родичка Олівера Квіна, як повідомляє промо-ролик 10 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Діна (Джуліана Гаркві) запрошує Олівера (Стівен Амелл) взяти участь у її розслідуванні, і на місці злочину, де побував новий каратель, який, як і Олівер, носить костюм Зеленої Стріли, вони знаходять ДНК. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) проводить тест і дізнається, що під маскою ховається жінка. Але Еміко Квін (Сі Шімука) не просто фанатка Олівера, вона його зведена сестра, і в даному ролику дає зрозуміти Рене (Рік Гонсалес), що не схожа на свого брата.

Серія під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя») вийде на екрани 22 грудня за українським часом.

27 листопада 2018,  21:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер Квін знову надягає костюм Зеленої Стріли і бере в руки лук зі стрілами в 8 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки Олівер (Стівен Амелл) згадує, як бути Зеленою Стрілою, в промо-ролику наступної серії, її офіційний синопсис повідомляє, що Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) наполягає на своїх останніх рішеннях, які вона прийняла щодо своєї родини. Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) продовжують досліджувати картину Данте, яку знайшов Кертіс (Еко Келлум).

Як вам цей промо-ролик? Раді, що Олівер опинився на волі і взявся за старе? Діліться враженнями в коментарях.

Серія отримала назву «Unmasked» («Без маски») і вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

13 листопада 2018,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел намагається витягнути Олівера з в'язниці в промо-ролику 6 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

В'язниця суворо режиму Слебсайд стає ще більш небезпечною, коли вбивають охоронця. Кожен ув'язнений опиняється під підозрою, і Оліверу (Стівен Амелл) доводиться ще складніше. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) звертається по допомогу до неочікуваного джерела в своїй гонитві за Діазом (Кірк Асеведо), а Лорел (Кеті Кессіді) демонструє свою силу в якості окружного прокурора.

Серія «Due Process» («Правові гарантії»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2018,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівера намагаються стерти в промо-ролику 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яким поділився канал The CW.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається дещо нове про Олівера (Стівен Амелл), що її шокує. Діггл (Девід Ремсі) знову просить Кертіса (Еко Келлум) попрацювати під прикриттям для ARGUS. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) об'єднується з несподіваним союзником, і промо-ролик розкриває, що це буде Лорел (Кеті Кессіді).

Серія «The Demon» («Демон»), яку зрежисував Марк Бантінг, вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.