Новини, в яких згадується Джек Рейнор

Рецензія на фільм «Сонцестояння»
Ласкаво просимо на язичницьке свято
31 липня 2019,  01:57 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви коли-небудь були в Швеції? Які асоціації виникають у вас при згадці цієї країни? Світловолосі вікінги, затишні міста, мальовничі пейзажі і детективні романи, від яких стигне кров? А як щодо свята «Сонцестояння»? Звучить безневинно? Стривайте, поки ви побачите це свято очима режисера горора «Спадковість» Арі Астера. Він приготував для вас щось особливе, що може буквально звести вас з розуму. І зовсім не в приємному плані.

Читати далі...
25 липня 2019,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень вам буде дуже страшно. Новий український трейлер горора «Сонцестояння» повідомляє, що його прем'єра переїхала на 1 серпня.

«Сонцестояння» слідує за молодою парою (Флоренс П'ю і Джек Рейнор), яка вирушає у літню відпустку до Швецію, щоб відволіктися від недавнього горя. Вони зупиняються в мальовничому селі, чиї обстановка і жителі підкорюють головних героїв своїми традиціями та колоритом. Гостинні шведи запрошують пару залишитися на їхній щорічний фестиваль, присвячений літньому сонцестоянню. Але незабаром свято перетворюється на моторошний кошмар, коли дівчина розуміє, що вони опинилися в центрі небезпечного язичницького культу.

Режисером і сценаристом цієї моторошної історії виступає Арі Астер, який зняв минулорічний фільм жахів «Спадковість».

31 травня 2019,  00:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте відправитися на традиційний шведський фестиваль у глибинку? Тоді дивіться другий український трейлер горора Арі Астера «Сонцестояння».

Молода пара Дані та Крістіан (Флоренс П'ю і Джек Рейнор) вирішує відправитися у подорож, оскільки дівчина нещодавно пережила смерть батьків. Опинившись в мальовничому шведському селі, жителі якого готуються провести традиційний сезонний обряд, головні герої залишаються, щоб взяти у ньому участь, але незабаром сонячне свято перетворюється на кривавий кошмар, і Дані відчайдушно намагається втекти, розуміючи, що вони потрапили сюди не просто так.

Українська прем'єра «Сонцестояння» відбудеться 18 липня.

20 травня 2019,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов перший трейлер фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», ретроспективний трейлер супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», трейлер бойовика «Падіння янгола», а також нові трейлери мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Playmobil Фільм» та горора «Сонцестояння».

Читати далі...
15 травня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай почнуться святкування! Американська кінокомпанія незалежного кіно A24 поділилася офіційним трейлером свого сонячного фільму жахів «Сонцестояння», який розповість про небезпечний культ.

Читати далі...
2 травня 2019,  12:57 | Оновлення

Арі Астер, постановник жахаючої «Спадковості», приготував новий фільм. Цього разу на тему культів і літніх свят. Судячи з усього, очікується «Плетена людина» XXI століття, де за милими усмішками і легкими нарядами ховаються страх і смерть.

Головні герої хоррора «Сонцестояння» (Midsommer) – молода пара у виконанні Флоренс П'ю і Джека Рейнора. Вони приїжджають до Швеції, де планують відпочити і насолодитися видами природи. Попутно вони хочуть відвідати старого приятеля, який живе в невеликому селі, де якраз проходить літній фестиваль.

Незабаром з'ясовується, що зі святом пов'язаний місцевий язичницький культ і безтурботний відпочинок перетвориться на жорстоке і нещадне змагання не на життя, а на смерть.

В українському прокаті «Сонцестояння» з 18 липня.

14 листопада 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс бореться проти законів, які дискримінують жінок, у другому трейлері біографічної драми «За статевою ознакою».

Читати далі...
10 вересня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Майлс Труітт, озброївшись футуристичною пушкою, приходить на допомогу Джеку Рейнору в новому фрагменті науково-фантастичного бойовика «Рідня».

В «Рідні» Рейнор і Труітт втілюють зведених братів Джіммі та Ілая, які опиняються в центрі небезпечних подій. Джиммі нещодавно вийшов з в'язниці і тепер разом з братом змушений рятуватися втечею від мстивого гангстера Тейлора (Джеймс Франко) і банди іншопланетних солдатів. Фрагмент показує, як група бандитів б'є Джиммі в барі, але тут Ілай бере в руки іншопланетну зброю і, знищивши більярдний стіл вщент, вимагає, щоб вони відпустили брата.

Компанію їм у цій пригоді складе зірка серіалу «Велика маленька брехня» Зоі Кравіц, яка також з'являється в даному відео.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

1 вересня 2018,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Кравіц спостерігає, як в полі стріляють із космічної зброї, в дебютному фрагменті науково-фантастичного екшену «Рідня».

Повнометражний дебют режисерів Джонатана і Джоша Бейкера буде кримінальним трилером з елементами наукової фантастики і розповість історію про несподіваного героя, якому призначена велич. Поки їх переслідує мстивий гангстер Тейлор (Джеймс Франко) і банда іншопланетних солдатів, нещодавно звільнений із в'язниці хлопець Джиммі (Джек Рейнор) та його прийомний брат Ілай (Майлз Труітт) повинні відправитися в біга зі зброєю загадкового походження в якості свого єдиного захисту.

У фрагменті Джиммі дає Ілаю ту саму зброю, і хлопчик стріляє з неї в полі. Тут Джиммі згадує, що забув у барі сумку з великою сумою грошей, а його подруга Міллі (Кравіц) з подивом запитує, звідки у нього все це.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

24 липня 2018,  15:51 | Оновлення

З'явився український трейлер науково-фантастичного бойовика «Рідня» від Джонатана Бейкера та Джоша Бейкера з Джеймсом Франко, Майлс Труітт та Зоі Кравіц у головних ролях.

У центрі сюжету фільму опиняється звичайний школяр (Майлс Труітт), який випадково знаходить потужню інопланетну зброю. Незабаром за зброєю починають полювати інопланетяни, спецслужби та злочинне угруповання на чолі з кримінальним авторитетом, якому сильно заборгував брат головного героя (Джек Рейнор).

Українська прем'єра фільму «Рідня» відбудеться 13 вересня.

16 липня 2018,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features представила офіційний трейлер біографічної драми «За статевою ознакою», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс.

Картина «За статевою ознакою» розповість надихаючу історію молодої правниці Рут Бейдер Гінзбург (Джонс), яка об'єднується зі своїм чоловіком Марті Гінзбургом (номінант на премію «Золотий глобус» Армі Гаммер), щоб виступити в Апеляційному суді США з історичною справою — опротестувати століття дискримінації за статевою ознакою — і згодом стати членом Верховного суду.

В американський прокат байопік Мімі Ледер, де також знялися Джастін Теру, Кеті Бейтс, Кейлі Спені та Джек Рейнор, вийде у грудні.

6 травня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Трансформерів 4» Джек Рейнор виконує головну роль в новій фантастичній драмі «Дивний ангел», яка піднімає теми сексу, магії і ракетобудування.

Серіал розповість про особисте життя і роботу загадкового генія Джека Парсонса (Рейнор), який жив в 1940-х роках в Лос-Анджелесі. Вдень він був ученим-ракетобудівником, а вночі — учасником ритуальних оргій і послідовником окультиста Алістера Кроулі.

Компанію Рейнору складають Белла ГіткотПохмурі тіні», «Людина у високому замку»), Руперт ФрендБатьківщина», «Хітмен: Агент 47») і Раде ШербеджіяГаррі Поттер», «Абатство Даунтон»).

Прем'єра «Дивного ангела», виконавчим продюсером якого виступає Рідлі Скотт, відбудеться 14 червня.

1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.