Оновлення, в яких згадується Джош Гад

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

25 червня 2017,  18:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перш ніж Чедвік Боузман повернеться на екрани в своєму супергеройському образі в «Чорній пантері», він зіграє головну роль в байопіку «Маршалл», який розповість про життя і кар'єру першого афроамериканського судді Верховного суду США Тургуда Маршалла. Але перед тим він був звичайним молодим адвокатом, який брався за різні справи.

Компанію Боузману в цьому фільмі складають Джош Гад, Стерлінг К. Браун, Кейт Хадсон, Ден Стівенс, Софія Буш та Джеймс Кромвелл.

23 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеївська короткометражка «Крижане серце: Різдво з Олафом» обзавелася офіційним українським трейлером. Милий сніговик Олаф (Джош Гад) відправляється в ній на пошуки кращих різдвяних традицій, щоб влаштувати Анні (Крістен Белл) та Ельзі (Ідіна Мензел) справжнє свято! Мультфільм є продовженням «Крижане серця», який отримав 2 премії «Оскар».

Нові пригоди Олафа можна буде побачити в кіно перед мультфільмом «Коко», який вийде в прокат 23 листопада.

14 червня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Гад поділився трейлером до нового короткометражного мультфільму від студії Dinsey «Холодна пригода Олафа», де він знову озвучить кумедного сніговика Олафа з оскароносного «Крижаного серця». Цього разу він відправиться на пошуки новорічних традицій для Анни і Ельзи, які говорять та співають голосами Крістен Белл й Ідіни Мензел.

Прем'єра короткометражки відбудеться в кінотеатрах перед мультфільмом «Коко», який вийде в український прокат 23 листопада.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

24 березня 2017,  17:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» та просто талановитий актор і співак Джеймс Корден вирішив поставити свою версію діснеївського мюзиклу «Красуня і чудовисько». Він сам тут зіграв Белль, а на ролі Чудовиська, Гастона, ЛеФу і Люмьера запросив Дена Стівенса, Люка Еванса та Джоша Гада, разом з якими виконував ключові номера мюзиклу на пішохідному переході в Лос-Анджелесі, поки машинам горіло червоне світло.

Обов'язково до перегляду, незалежно від того, чи є ви прихильником «Красуні і чудовиська», чи ні.

2 березня 2017,  20:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня казки «Красуня і чудовисько» надихала Емму Вотсон, яка тепер грає її в рімейку, з самого дитинства. І в закулісній фічуретці акторка разом з режисером Біллом Кондоном й акторами Деном Стівенсом, Джошем Гадом та Гугу Мбатой-Роу з захватом говорить про Белль, захоплюючись її прагненням знайти своє місце в світі, розумом, цікавістю й безстрашністю, які роблять її відмінним й дуже сучасним прикладом для наслідування для маленьких дівчаток.

Фрагмент «Красуні і чудовиська» зі співаючої Вотсон дивіться тут.

1 березня 2017,  20:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому фрагменті діснеївської казки «Красуня і чудовисько» звучить ще одна знаменита пісня з однойменного мультфільму, за допомогою якої ЛеФу (Джош Гад) вихваляє та підбадьорює першого хлопця на селі Гастона (Люк Еванс), зажуреного після відмови Белль (Емма Вотсон) виходити за нього заміж.

Оскарівський ТБ-ролик фільму «Красуня і чудовисько», квитки на який ви вже можете придбати на нашому сайті, дивіться тут.

23 вересня 2016,  18:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В українському прокаті з'явився цікавий фільм – «Життя і мета собаки», який вийде в кінотеатрах з 2 лютого 2017 року.

Фільм знято за мотивами популярного роману-бестселера В. Брюса Камерона «Життя Собаки», режисер – Лассе ХалльстрьомПравила виноробів», «Любий Джон», «Прянощі та пристрасті»). Це – душевна та дивовижна історія про одного відданого собаку (озвучення – Джош Гад), що знаходить сенс власного існування через життя людей, яких він вчить сміятися й кохати. У цьому сімейному фільмі про життя очима собаки також знялися Денніс Куейд, Брітт Робертсон, К.Й. Апа, Джон Ортіс, Джульєт Райленс, Люк Кірбі, Пеггі Ліптон та Пуч Холл.

27 серпня 2016,  13:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Universal Pictures представили зворушливий і розчулюючий трейлер сімейної драматичної комедії «Життя і мета собаки», знятої 3-кратним номінантом на «Оскар» Лассе Халльстремом, де Джош Гад озвучує пса, який намагається знайти сенс свого існування, переживаючи кілька життів і господарів.