Новини, в яких згадується Джеремі Ірвін

25 листопада 2019,  23:50 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер військової драми «Останній надзвичайний захід», головну роль в якій виконує зірка супергеройського блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

«Останній надзвичайний захід» розповість правдиву історію героя В'єтнамської війни Вільяма Пітсенбаргера (Джеремі Ірвін), який пожертвував собою заради порятунку 60 осіб. Через 20 років працівнику Пентагона Скотту Гаффману (Стен) доручено розслідування запиту Почесної медалі Конгресу для Пітсенбаргера, який відправили його командир (Вільям Герт) та його батьки (Крістофер Пламмер і Даян Ледд). І чим більше Гаффман дізнається про подвиг хлопця, тим більш явним стає, що ту військову операцію намагалися приховати від громадськості, і він ризикує своєю кар'єрою, щоб докопатися до правди.

Також у цій драмі знявся колега Стена по всесвіту Marvel Семюел Л. Джексон. У світовий прокат фільм Тодда Робінсона вийде в січні 2020 року.

9 серпня 2019,  23:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові повернутися в небезпечний світ Джейсона Борна? Тоді сміливо дивіться тизер-трейлер нового багатосерійного екшен-трилера «Тредстоун».

Ґрунтуючись на книгах письменника Роберта Ладлема, «Тредстоун» слідує за трьома сплячими агентами таємної урядової програми, яка перетворила їх на ідеальну зброю. Ролі цих агентів, чиє життя перевертається в мить ока, виконують Джеремі Ірвін, Браян Дж. Сміт та Хан Хе-джу.

Прем'єра серіалу «Тредстоун» відбудеться у жовтні.

3 травня 2019,  19:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори всесвіту «Месники» Семюел Л. Джексон і Себастіан Стен возз'єднаються на великому екрані у військовій драмі «Остання повна міра».

Читати далі...
28 березня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон знову грає історичну особистість в першому трейлері біографічної драми з елементами детективу «Професор і безумець».

Біографічна картина «Професор і безумець» («The Professor and the Madman») розповість про те, як професор Джеймс Мюррей (Гібсон) в середині 19 століття починає збирати слова для першого видання Оксфордського словника англійської мови і отримує понад 10 тисяч пропозицій від пацієнта кримінальної психіатричної лікарні Бродмур доктора Вільяма Майнора (лауреат премії «Оскар» Шон Пенн).

Українська прем'єра режисерського дебюту Фарада Сафінії, де також зіграють Наталі Домер, Стів Куган, Йоан Гріффіт та Джеремі Ірвін, очікується у червні.

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
17 липня 2018,  02:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикл «Mamma Mia! 2» нарешті відповість на питання про те, як Донна познайомилася з трьома батьками своєї дочки Софі, і чим вони її підкорили.

Молодий Гаррі (Г'ю Скіннер) вирішує зачарувати Донну (Лілі Джеймс) своїм танцювальним талантом, запалюючи разом з нею в ресторані під «Waterloo». З молодим Біллом (Джош Ділан) у Донни виникає хімія з першого погляду, вони стають близькими друзями і люблять подуркувати разом на яхті. А у молодого Сема (Джеремі Ірвін) та Донни виникають глибокі взаємні почуття, які супроводжуються красивою романтикою.

В образах дорослих Донни, Гаррі, Білла і Сема в сиквелі повернуться Меріл Стріп, Колін Ферт, Стеллан Скарсгард та Пірс Броснан.

Попередня фічуретка «Mamma Mia! 2» розповіла про молодих учасниць групи Donna and the Dynamos. У кіно фільм Ола Паркера прибуде 9 серпня.

12 квітня 2017,  14:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент британської фентезійної мелодрами «Чарівні чудові» показує милу зустріч головної героїні Белли Браун (Джессіка Браун-Фіндлі) та хлопця Біллі (Джеремі Ірвін) в бібліотеці, де працює дівчина.

Український трейлер кінокартини Саймона Ебауда дивіться тут.