Новини фільмів, в яких згадується Макс Айронс

9 травня 2018,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик нуарного трилера «Термінал», однієї з найбільш очікуваних прем'єр тижня.

Кінокартина розповість про двох найманих вбивць (Макс Айронс і Декстер Флетчер), смертельно хворого вчителя (Саймон Пегг), загадкового прибиральника (Майк Майерс) і офіціантку (Марго Роббі), що веде подвійне життя. Коли їхні життя перетинаються завдяки таємничому злочинному генію, який бажає помсти, смертельні наслідки не змушують себе довго чекати.

В український прокат дебютний фільм Вона Стайна виходить завтра, 10 травня. Купуйте квитки на сеанси «Термінал» на нашому сайті.

29 березня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вышел полноценный трейлер триллера «Конечная», где Марго Робби играет героиню, которая напоминает Харли Квинн из «Отряда самоубийц».

Читати далі...
25 листопада 2016,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Знедолених» і відома бродвейська актриса Саманта Баркс втілила головну героїню в кінокартині «Гірки жнива», яка розповість про український Голодомор 1932-33 років.

Читати далі...
30 вересня 2016,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр драматического триллера «Терминал», который нам удалось отыскать в отличном качестве, представляет энигматичную героиню Марго Робби.

Читати далі...
30 березня 2013,  19:23 | Новини фільмів | Автор: redder

За одну тільки п'ятницю, фільм "Кидок Кобри 2" від студії Paramount заробив $ 15,5 млн, причому прогнозований результат на чотири дні складає $ 50 млн. або ще більше. Таким чином, фільм виявився лідером прокату на цьому тижні. Фільм також виходить на безлічі міжнародних ринків, і, як очікується, збере там не менше 100 мільйонів доларів. У Paramount вважають, що "Кидок Кобри 2" збере всього не менше $ 200 млн., тобто більше, ніж оригінал.
Також відмінно виступив прошлонедельний мульт "Сімейка Крудс" від DreamWorks Animation і 20th Century Fox, його збори за тиждень впали всього на 8%. Таким чином, він зараз на другій позиції з 10,7 млн. дол Як очікується, за уїк-енд він збере не менше $ 28 млн.
На третьому місці фільм Тайлера Перрі "Спокуса", а на четвертому - науково-фантастичний трилер від режисера Ендрю Ніккола "Гостя", за романом Стефані Майєр. "Спокуса" зібрало непогані $ 9,4 мільйона, а до кінця тижня має зібрати 21,8 млн. дол "Гостя", де знялися Сірша Ронан, Макс Айронс і Джейк Абель, за п'ятницю заробила всього 5.5 мільйона доларів, а всього за вихідні збере $ 13 -14 млн. У цілому, відгуки критиків про "Гості", м'яко кажучи, не дуже втішні.