Новини фільмів, в яких згадується Ділан О'Браєн

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Читати далі...
30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
28 грудня 2018,  01:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Бамблбі» показує, що навіть найдобріший автобот може випадково влаштувати у вашому домі справжній погром через свої великі габарити.

Якщо ви раптом познайомитеся з трансформером, то краще сто разів подумайте, перш ніж запрошувати його у свій будинок, оскільки він може за лічені хвилини покласти ваші двері на підлогу, знести картини зі стіни, розкидати крісла й знищити ваш диван, як це абсолютно не навмисне робить Бамблбі (Ділан О'Брайен) в даному відео. Його нова подруга Чарлі (Гейлі Стайнфелд) ненадовго відлучилася і заборонила йому заходити в будинок, але цікавий автобот не втримався і вирішив піти подивитися, як живуть люди. Що ж, тепер вони живуть в будинку з розгромленими меблями. Добре ще, що він на пса не сів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», чия прем'єра відбулася 20 грудня.

Квитки на сеанси «Бамблбі» ви знайдете в нашій афіші.

25 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на свої добрі блакитні очі, Бамблбі завжди був одним з найбільш відважних і сильних бійців в рядах автоботів, що підтверджує новий фрагмент його особистого науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Опинившись на Землі в 1987 році, Бамблбі (Ділан О'Брайен) заводить дружбу з дівчиною Чарлі (Гейлі Стайнфелд), і незабаром їм доводиться разом рятувати нашу планету від вторгнення десептиконів. Десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) прибули на Землю слідом за Бамблбі, і в даному фрагменті автобот намагається впоратися з Дропкіком, поки Чарлі придумує план, як зупинити Шаттер, яка збирається послати сигнал в космос іншим десептиконам.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», який ви вже можете побачити на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

24 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox перезняла трейлер фантастичного екшену «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» з фігурками LEGO.

Кінокартина Веса Болла, що заснована на серії антиутопічних романів Джеймса Дашнера, покаже кульмінацію боротьби Томаса (Ділан О'Брайен) і виживших глейдерів з організацією «П.Е.К.Л.О.», в чию штаб-квартиру вони відправляються, щоб знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах».

«Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» покажуть у форматі 4DX. Купуйте квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 25 січня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
18 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася новим фрагментом очікуваного фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер), Фрайпен (Декстер Дарден), Бренда (Роза Салазар) і Хорхе (Джанкарло Еспозіто) опиняються в натовпі людей, які розлючено протестують під стінами організації «П.Е.К.Л.О.». Побачивши цю акцію, Дженсон (Ейдан Гіллен) наказує жорстоко розібратися з протестуючими.

Дивимося, як Томас стрибає з вікна висотки в другому фрагменті «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

10 січня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий фрагмент фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті», який є завершальною частиною трилогії.

Опинившись в штаб-квартирі секретної організації «П.Е.К.Л.О.», Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер) та Мінхо (Лі Гі-хон), хоча і переодяглися в костюми її працівників, все одно були помічені Дженсоном (Ейдан Гіллен). Хлопці замкнулися в кабінеті, розташованому на пристойній висоті, і, не маючи іншого вибору, вирішили розбити вікно й вистрибнути у нього...

Яким дивом героям вдалося вижити після цього стрибка, дізнаємося 25 січня. А поки дивимося другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

4 січня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася веселим промо-відео заключної частини антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

У ролику з'являються Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Лі Гі-Хон і Декстер Дарден, які за 90 секунд на одному диханні намагаються переказати сюжет перших двох фільмів франшизи «Той, що біжить лабіринтом» і «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». В останній главі Томасу і вижившим глейдерам доведеться зіткнуться з організацією «П.О.Р.О.К.» у фінальному протистоянні і знайти ліки від «Спалаху».

В грудні був представлений другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в українському дубляжі.

Томас (Ділан О'Брайен) і ті, що вижили Глейдера сходиться у фінальній битві зі зловісною організацією «П.О.Р.О.К.», прагнучи знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах». Вони відправляються в штаб-квартиру «П.О.Р.О.К.а», яку Хорхе (Джанкарло Еспозіто) називає «осиним гніздом», і там їх уже чекають Дженсон (Ейдан Гіллен) і Ава Пейдж (Патріція Кларксон).

В український прокат фільм Веса Болла вийде 25 січня.

30 серпня 2016,  12:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Съемки «Бегущего в лабиринте: Лекарство от смерти», которые были остановлены после травмы исполнителя главной роли Дилана О'Брайена, продолжатся в феврале 2017 года.

Читати далі...
14 червня 2016,  13:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Релиз третей части франшизы «Бегущий в лабиринте» отложен на 2018 год в связи с травмой ее главного актера Дилана О'Брайена, но сообщается, что он идет на поправку.

Читати далі...