Оновлення, в яких згадується Річард Дженкінс

28 липня 2017,  18:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майже рік після світової прем'єри біографічної драми «ЛБД» на кінофестивалі в Торонто нарешті вийшов його перший трейлер. Фільм показує оскарівського номінанта Вуді Гаррельсона в образі Ліндона Б. Джонсона, який у важкі для Америки часи після смерті Джона Ф. Кеннеді (Джеффрі Донован) стає президентом США. Його дружину втілює оскарівська номінантка Дженніфер Джейсон Лі. Компанію їм складають Білл Пуллман та Річард Дженкінс.

Режисером кінокартини є оскарівський номінант Роб Райнер, який зняв фільми «Декілька хороших хлопців» і «Американський президент».

7 грудня 2015,  17:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Жителі невеликого міста на півдні США живуть у гнітючій атмосфері тотального страху: в їх краях виявилося плем'я індіанців-канібалів. На полювання за ними виходять шериф Хантер (Курт Расселл), його друг 71-річний Чікорі (Річард Дженкинс), ковбой-сім'янин Артур О Дуаейр (Патрік Вілсон) і один з найбільш загадкових мешканців міста Джон Брудер (Меттью Фокс), у якого свої, приховані від усіх мотиви для помсти індіанцям. Шлях до лігва виявився повний небезпек, а, досягнувши мети, герої виявлять те, що не могли уявити навіть у найкривавіших фантазіях… «Кістяний томагавк» - це історія про справжніх чоловіків, які кинули виклик небезпеці, які опинилися на межі між безславним життям і героїчною смертю.

В кінотеатрах України і РФ з 10 грудня.