Річард ДженкінсRichard Jenkins

Річард Дженкінс / Richard Jenkins
Народився 4 травня 1947
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Untitled Miranda July Project (2019) ... актор
Форма води (2017) ... Giles
Товариш детектив (2017) ... Vlad Anghel
Конг: Острів черепа (2017) ... Senator Willis
Берлінська резидентура (2016) ... Steven Frost
ЛБД (2016) ... Senator Russell
Холлери (2016) ... Don Hollar
Кістяний томагавк (2015) ... Chicory
У центрі уваги (2015) ... Richard Sipe
Що знає Олівія? (2014) ... Henry Kitteridge

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...