Джэми ПэйнJamie Payne

50%
0
50%
0

Фільмографія

Новий Амстердам (2018) ... режисер
Алієніст (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Біла принцеса (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Королева півдня (2016) ... режисер
База Куантіко (2015) ... режисер
Американська одіссея (2015) ... режисер
Індійське літо (2015) ... режисер
Водій (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...