Рецензії, в яких згадується Джеймс Корден

Рецензія на фільм «Суперінтелект»
Романтична комедія, яка рятує світ
27 листопада 2020,  02:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сюжет про те, що одного разу машини повстануть проти людства і захочуть його знищити, став однією з головних тем для кіноапокаліпсісe задовго до того, як в кожному домі з'явилося по комп'ютеру. Звичайно, апогеєм цього піджанру наукової фантастики є франшиза Джеймса Кемерона «Термінатор», де людство намагався стерти з лиця землі штучний інтелект Скайнет. Режисер Бен Фелкоун прекрасно розумів, що перевершити Кемерона йому не вдасться, тому вирішив повести свою історію протистояння людства і штучного розуму в іншому напрямку... в напрямку романтичної комедії, яка отримала назву «Суперінтелект».

Читати далі...
25 вересня 2018,  03:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди уже много лет покоряют самую высокую на планете гору Эверест, чтобы с ее вершины взглянуть на весь мир. Мы привыкли считать, что там никто не живет, но новый мультфильм студии Warner Bros. «Смолфут» призывает зрителей включить фантазию и представить, что там, за облаками, существует целое поселение йети, которые уже много лет не спускались вниз. Они живут по строгим правилам камней, которые гласят, что смолфутов, то есть людей, не существует. Но некоторые из них все-таки верят в невозможное и решают узнать, что же скрывается там, под облаками...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вісім подруг Оушена»
Сандра Буллок і її банда мрії
12 червня 2018,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У деяких сім'ях ремесло передається у спадок. І сім'я Оушенів – одна з таких. Тільки вони не потомствені взуттярі, доктора або актори, а злочинці і аферисти. Денні Оушен прославився завдяки трьом найбільшим пограбуванням в історії кіно, і тепер настав час його сестри Деббі, яка щойно вийшла з в'язниці. П'ять років, вісім місяців і дванадцять днів вона виношувала за ґратами дуже прибутковий план помсти і готова втілити його в життя. На що здатна ця вийшовша з тіні представниця відомого сімейства, і покаже її персональний спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Читати далі...