Новини, в яких згадується Марк Гемілл

12 січня 2024,  17:46 | Новини серіалів

Цієї зими стримінгова платформа Netflix порадує шанувальників франшизи «Володарі всесвіту» новим мультсеріалом «Володарі всесвіту: Революція». І його головні герої будуть говорити голосами зірок серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
6 січня 2021,  23:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року зірка саги «Зоряні війни» Марк Гемілл (і багато шанувальників разом з ним) отримав неймовірний подарунок камео Люка Скайвокера в фінальній серії 2 сезону серіалу «Мандалорець». І його радості не було меж.

Читати далі...
25 липня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії DreamWorks і Netflix представили трейлер свого нового фентезійного мультсеріалу «Чарівники: Казки Аркадії», творцем якого виступає лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
18 червня 2020,  01:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка легендарної науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл підірвав Інтернет, поділившись в соцмережах фан-артом, на якому його герой Люк Скайвокер став дівчиною.

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
31 березня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Технологія DeepFake продовжує змушувати нас відкривати рот від подиву, коли мова йде про заміну облич у фільмах. Наприклад, тепер завдяки їй ми можемо побачити сцени з оригінальної трилогії «Зоряні війни», де замість Алека Гіннесса роль Обі-Вана Кенобі виконує Юен МакГрегор.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»
Безслізне прощання з легендарною сагою
18 грудня 2019,  19:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту прем'єри фільму «Зоряні війни: Нова надія» світ наукової фантастики і кінематографа змінився назавжди. І ось через 42 роки на великі екрани виходить дев'ятий епізод франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який обіцяє завершити історію Люка та Леї Скайвокерів і показати велику битву Добра зі Злом, яка вирішить долю далекої-далекої галактики. І ця доля залежить тепер від колишньої сміттярки Рей, яка стала могутнім джедаєм, і Кайло Рена, онука Дарта Вейдера, який мріє правити усією галактикою...

Читати далі...
2 грудня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася 12 новими постерами науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які показують костюми старих і нових персонажів, а також нового дроїда.

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вони тепер літають?» Представляємо ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який розкриває цікавий апгрейд у штурмовиків.

Читати далі...
22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
21 жовтня 2019,  08:40 | Новини фільмів

Команда збирається на борту «Тисячолітнього сокола» в новому тизері фінального трейлера науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Напередодні релізу нового трейлера дев'ятого епізоду, який завершить сагу Люка Скайвокера (Марк Гемілл), в мережі з'явився ще один тизер, який показує, як Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) збираються в кабіні «Тисячолітнього сокола» і готуються летіти назустріч новій пригоді.

Фінальний трейлер вийде ввечері у понеділок за американським часом, так що у нас його реліз відбудеться вже у вівторок. На великі екрани фільм «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» прибуде 19 грудня.

20 жовтня 2019,  00:42 | Новини фільмів

У мережі з'явився невеликий тизер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який розкриває, що його новий і фінальний трейлер буде представлений у понеділок.

Тизер заключної глави багаторічної саги про джедая Люка Скайвокера (Марк Гемілл) показує зворушливі обійми Рей (Дейзі Рідлі) та Леї (Керрі Фішер); легендарний зореліт «Тисячолітній сокіл»; і як Рей, Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) та C-3PO (Ентоні Деніелс) прибувають на якусь нову дивовижну планету, де відбувається масштабне святкування.

Нещодавно Рей і Кайло Рен прикрасили обкладинки журналу Empire. В український прокат фінальна глава нової трилогії «Зоряні війни» вийде 19 грудня.

30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...