Новини, в яких згадується Джейк Кездан

1 грудня 2022,  23:20 | Новини фільмів

Двейн Джонсон поділився у соцмережах новою фотографією зі зйомок фільму «Red One», яка показує зірку оригінальної супергеройської трилогії «Людина-павук» та лауреата премії «Оскар» Дж.К. Сіммонса в образі Санти.

Читати далі...
8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
7 грудня 2019,  02:19 | Новини фільмів

Веселий промо-ролик пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень» показує нашу бравую четвірку в новому світі... світі теленовел.

Продовження блокбастера «Джуманджі: Поклик джунглів», яке зняв режисер Джейк Кездан, покаже, як Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек повернуться до світу небезпечної гри, в якій на цей раз оселився вірус. Щоб підкреслити, що у цей раз все буде зовсім по-іншому, наші герої, опинившись в промо-ролику у світі латиноамериканських мильних опер, драматично заговорили на іспанській мові. Усі, крім Гарта. Через що відео стало ще смішнішим.

Квитки на «Джуманджі: Наступний рівень» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат фільм виходить 12 грудня.

28 листопада 2019,  18:37 | Новини фільмів

Вийшов перший ТБ-ролик пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», який говорить про те, що в сиквелі на нас чекають нові герої, нові правила і нові божевільні випробування в світі легендарної відеогри.

Режисер Джейк Кездан зняв продовження свого хіта під назвою «Джуманджі: Поклик джунглів», в якому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек стали аватарами захоплюючої, але небезпечної відеогри. На цей раз в грі завівся вірус, і їхні герої потрапили не в ті тіла тепер всередині Джонсона і Гарта сидять не старшокласники, а сварливі Денні ДеВіто і Денні Гловер, що призводить до нових несподіваних сюжетних поворотів.

Дивіться також фінальний український трейлер фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який був представлений місяць тому. У кіно з 12 грудня.

31 жовтня 2019,  23:22 | Новини фільмів

Сьогодні відбувся реліз другого і одразу фінального трейлера пригодницько-фентезійного фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який ви вже можете подивитися з офіційним українським дубляжем.

У сиквелі хітової кінокартини «Джуманджі: Поклик джунглів» з Двейном Джонсоном, Карен Гіллан, Кевіном Гартом і Джеком Блеком у головних ролях фантастична гра переходить на новий рівень і змінює свої правила. Щоб вижити в її жорстких умовах, героям доведеться приміряти нові несподівані ролі, відкрити нові можливості і кинути виклик новим небезпекам.

Українська прем'єра фільму «Джуманджі: Наступний рівень», режисером якого виступає Джейк Кездан, відбудеться 12 грудня.

10 жовтня 2019,  20:25 | Новини фільмів

Карен Гіллан знову надягла костюм Рубі Раундхаус, щоб знятися в промо-фотосесії для очікуваного пригодницького фільму «Джуманджі: Наступний рівень».

Читати далі...
15 травня 2019,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив про завершення знімального процесу очікуваного пригодницько-комедійного фентезі «Джуманджі 2» й поділився у соцмережах новими крутими фотографіями, які були зроблені під час зйомок в пустелі.

Читати далі...
30 квітня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після промо-туру блокбастера «Месники: Завершення» Карен Гіллан полетіла в пустелю Нью-Мексико, щоб продовжити зйомки в сиквелі пригодницького фільму «Джуманджі: Поклик джунглів».

Читати далі...
26 квітня 2019,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився годину тому у своєму Instagram смішним відео зі знімального майданчика фільму «Джуманджі 2», де він показує, як його колега Кевін Гарт вперше сів на верблюда.

Читати далі...
6 квітня 2019,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив про завершення першого етапу зйомок пригодницького фентезі «Джуманджі 2» в Атланті, після яких знімальна група відправляється підкорювати дикі місця: гарячі джунглі, засніжені гори і пустельні дюни.

Читати далі...
17 березня 2019,  14:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія очікуваного фільму «Джуманджі 2» показує Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Кевіна Гарта і Джека Блека у своїх знаменитих образах аватарів легендарної гри, яка грає тобою.

Читати далі...
16 лютого 2019,  14:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У продовженні хітового комедійно-пригодницького фентезі «Джуманджі: Поклик джунглів», чиї зйомки стартували на цьому тижні, з'являться нові персонажі, яких втілять легендарні актори Денні ДеВіто і Денні Гловер.

Читати далі...
28 червня 2018,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуэйн Джонсон поделился небольшим тизером, который раскрывает, что продолжение приключенческого фильма «Джуманджи: Зов джунглей» выйдет в 2019 году.

Читати далі...
18 квітня 2018,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures вирішила підняти настрій шанувальникам пригодницької картини «Джуманджі: Поклик джунглів», поділившись невеликим відео зі смішними невдалими дублями.

Джек Блек не може вимовити свою репліку, чим знатно смішить Кевіна Харта. Сцену Різа Дербі постійно псує машина, у якої в непідходящий момент відкриваються дверцята і яка ледве заводиться. Харт кривляється у відповідь на штовхання Двейна Джонсона. Карен Гіллан корчить пики, а Скала безстрашно їде на мотоциклі, тримаючись однією рукою за кермо і жартівливо цілячись із рушниці в камеру.

Читайте нашу рецензію на «Джуманджі: Поклик джунглів», який заробив в світі $954,6 млн. Ви вже можете подивитися фільм Джейка Кездана в форматі Digital або придбати його на Blu-ray і DVD.

27 березня 2018,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найкумедніших епізодів пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» був романтичний момент між героями Двейна Джонсона і Карен Гіллан, також відомий як найнезграбніший поцілунок в історії кіно.

Джонсон і Гіллан грають крутих аватарів відеогри «Джуманджі», яких вибрали два сором'язливих школяра-ботана Спенсер (Алекс Вулф) і Марта (Морган Тернер). Вони подобаються один одному, але не можуть зізнатися в своїх почуттях, поки не проживають захоплюючу й небезпечну пригоду в віртуальному світі «Джуманджі». І як показує даний фрагмент, коли справа доходить до першого поцілунку, все трапляється не зовсім так, як герої собі уявляли.

Читайте нашу рецензію на «Джуманджі: Поклик джунглів». Фільм Джейка Кездана вже доступний для перегляду в форматі Digital, а також на Blu-ray і DVD.