Джейк КезданJake Kasdan

Джейк Кездан / Jake Kasdan
Народився 28 жовтня 1974
Зріст: 168 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Джуманджі: Наступний рівень (2019) ... режисер
Благослови этот бардак (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Джуманджі: Поклик джунглів (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Jalen Vs. Everybody (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Speechless Television (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Просто немає слів (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дробарка (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Диваки-одиначки (2015) ... режисер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...