Дженніфер ГарнерJennifer Garner

Дженніфер Гарнер / Jennifer Garner
Повне ім'я: Jennifer Anne Garner
Народилася 17 квітня 1972; Х'юстон, Техас, США
Зріст: 173 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Дженніфер Гарнер

Диво-парк (2019) ... Mom
Кемпінг (2018) ... Kathryn McSorley-Jodell
М'ята (2018) ... Riley North
З любов'ю, Саймон (2018) ... Emily
Подія монументального масштабу (2017) ... Nadine
У всьому винен єнот (2016) ... Diana Wakefield
Дев'ять життів (2016) ... Lara Brand
Нестерпні леді (2016) ... 2nd Lt. Dana Barton
Чудеса з небес (2016) ... Christy Beam
Племена Палос Вердес (2016) ... актриса

Біографія Дженніфер Гарнер

Дженніфер Енн Гарнер (англ. Jennifer Anne Garner; народилася 17 квітня 1972) - американська актриса кіно і телебачення, продюсер. Найбільш відома ролями агента ЦРУ Сідні Брістоу в телесеріалі «Шпигунка» і героїні коміксів Електри Натчіос в двох фільмах, «Шибайголова» і «Електра». Володарка премії Золотий глобус у номінації «Краща актриса драматичного серіалу». Дружина актора Бена Аффлека і з 29 червня 2005 носить прізвище чоловіка - Аффлек.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженніфер Гарнер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженніфер Гарнер

Написати коментар...
Написати коментар...