Новини фільмів, в яких згадується Вільям Шекспір

23 липня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український трейлер драматичної кінострічки Клер Маккарті «Офелія», головну роль в якій виконує зірка франшизи «Зоряні війни» Дейзі Рідлі.

Фільм Маккарті буде адаптацією відомої історії Вільяма Шекспіра про Гамлета, принца Датського, з точки зору його коханої Офелії. Вона є фрейліною при дворі королеви Гертруди, матері Гамлета. Раптом король помирає, і до влади приходить його брат Клавдій. Офелія випадково дізнається про його змову з Гертрудою, і цей секрет зводить дівчину з розуму. Вона намагається врятувати їх з Гамлетом, але принц залишається непохитним у своєму бажанні помститися дядькові за вбивство свого батька.

В український прокат «Офелія», де разом з Рідлі знялися Наомі Воттс, Клайв Овен, Том Фелтон і Джордж МакКей, вийде восени, 12 вересня.

17 червня 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася дебютним кадром нової кінокартини Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», головну чоловічу роль в якому виконає зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...
10 грудня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана грає старіючого Вільяма Шекспіра в офіційному трейлері драматичного фільму «All Is True»

Події картини «All Is True» («Усе правда») будуть розвиватися в 1613 році, коли Шекспір був найвідомішим автором свого часу. Але трапляється трагедія його театр «Глобус» згорає до тла, і розбитий драматург повертається до свого рідного місто Стратфорда, де він повинен зіткнутися з примарами свого минулого та занедбаною сім'єю. Переслідуваний смертю свого єдиного сина Гемнета, Шекспір намагається налагодити стосунки зі своєю дружиною Енн (Джуді Денч) і доньками Сюзанною і Джудіт.

В американський прокат нова режисерська робота Брани, де також з'являється зірка «Володаря перснів» і «Людей Ікс» Іен МакКеллен, виходить наприкінці грудня. Глядачі Європи побачать її у 2019 році.

12 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейден Крістенсен веде Емму Робертс на фестиваль італійської культури у другому офіційному трейлері романтичної картини «Маленька Італія».

Романтична комедія, яка була натхненна п'єсою Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», розповість про дві ворогуючі сім'ї італійських іммігрантів. У кожної з них є своя піцерія в нью-йоркському кварталі Маленька Італія, і кожна сім'я намагається довести усім, що саме їх піца є найкращою. Конфлікт загострюється, коли молоді представники цих сімей — Лео (Крістенсен) та Ніккі (Робертс) — закохуються одне в одного.

Компанію Крістенсену і Робертс у новому фільмі режисера Дональда Пітрі складуть Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба. В європейський прокат «Маленька Італія» вийшла в серпні.

13 липня 2018,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс та Гейден Крістенсен готують піцу і закохуються в офіційному трейлері романтичної комедії «Маленька Італія».

«Маленька Італія» є сучасною і набагато більш оптимістичною інтерпретацією п'єси Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», де головні герої — молоді закохані Лео та Ніккі — належать до ворогуючих сімей, чиї піцерії постійно змагаються за звання кращої піцерії в американському кварталі Маленька Італія, де живуть італійські іммігранти.

У комедії також зіграють Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба.

Світова прем'єра нової картини режисера Дональда Пітрі, який прославився завдяки класиці жанру «Міс Конгеніальність» і «Як позбутися хлопця за 10 днів», відбудеться у вересні.

30 травня 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри своєї нової адаптації трагедії Вільяма Шекспіра «Король Лір» телеканал BBC поділився її розширеним фрагментом, де з'являються Ентоні Хопкінс, Емма Томпсон і Крістофер Екклстон.

Читати далі...
23 лютого 2018,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі знову мають можливість подивитися театральну постановку «Гамлет» за участю Бенедікта Камбербетча на великому екрані.

Читати далі...
29 грудня 2015,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня возобновляется цикл показов Британский театр в кино, предоставляющий возможность украинскому зрителю увидеть на большом экране лучшие театральные постановки уходящего года. В январскую программу вошли современные адаптации произведений таких классиков, как Уильям Шекспир и Шарлотта Бронте, где в главных ролях можно будет увидеть Бенедикта Камбербэтча, Кеннета Брану, Джуди Денч и других талантливых британских актеров.

Читати далі...