Новини про серіал (2017 – 2024)

31 березня 2023,  17:33 | Новини серіалів

П'ятий сезон стане для популярного науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» заключним, і його прем'єра очікується на початку 2024 року, хоча точна дата виходу його фінальних серій поки що не повідомляється

Читати далі...
13 квітня 2022,  19:05 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Paramount+ продовжує розширювати свій всесвіт «Зоряний шлях», і його новим розділом стане науково-фантастичний серіал «Зоряний шлях: Дивні нові світи», перший погляд на який представляє захопливий трейлер.

Читати далі...
8 жовтня 2018,  20:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», який нагадує про цінності Зоряного флоту, дражнить загадковими видіннями і радить пристебнути ремені.

Новий капітан корабля USS Discovery Крістофер Пайк (зірка серіалу «Надлюди» Енсон Маунт) говорить в трейлері, що «Зоряний флот це обіцянка того, що я віддам своє життя за вас, а ви віддасте своє життя за мене», тому вони нікого не кинуть напризволяще. І поки USS Discovery продовжує борознити космічні простори, Майкл (Сонекуа Мартін Грін) фіксує загадкові червоні сигнали, які були розкидані по всій галактиці. З цими сигналами пов'язаний її прийомний брат Спок, і виявляється, що у них обох було одне і те ж видіння Червоного ангела, який з'явився в найважчий момент і приніс надію. Команда вирушає на пошуки джерела цих сигналів, і є ймовірність, що вони можуть виявитися пасткою. Разом з цим відео показує повернення капітана Філіппи Джорджіу (Мішель Йео).

В кінці трейлер розкриває, що прем'єра 2 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться 18 січня, і що його нова серія буде з'являтися щотижня.

21 липня 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Застрибуйте на борт корабля USS Discovery для нової пригоди, закликає офіційний трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» з Comic-Con.

Трейлер представляє нового капітана корабля Крістофера Пайка (зірка серіалу «Надлюди» Енсон Маунт), який стає на чолі команди, коли радари помічають у космосі серію загадкових червоних спалахів. Героям належить дізнатися, чи є ці сигнали привітанням з далеких світів, чи ж вони проголошують чийсь злий намір. Тим часом Майкл (Сонекуа Мартін-Грін) дізнається, що її прийомний брат Спок пов'язаний з цими сигналами, і хоче йому допомогти.

«Зоряний шлях: Діскавері» повернеться на екрани на початку 2019 року.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
23 липня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» з Сонекуєю Мартін-Грін, Джейсоном Айзексом та Мішель Йео демонструє, що творці підійшли до нього з розмахом. Відео показує багато класних космічних битв, головну героїню в полоні на чужій планеті, підступного персонажа у втіленні бородатого Рейна Вілсона, а також представляє детальний погляд на нових клінгонців.

Прем'єра серіалу від творця «Ганнібала» Брайана Фуллера і продюсера «Зоряного шляху» Алекса Куртцмана відбудеться у вересні.

19 травня 2017,  22:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила тизер-трейлер до науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», чиї події будуть розвиватися за 10 років до того, як Кірк та Спок стали досліджувати простори Всесвіту на своєму Enterprise. Головну героїню, члена екіпажу Discovery, втілює зірка «Ходячих мерців» Сонекуа Мартін-Грін, а капітана корабля — Мішель Йео. Компанію їм складуть Джейсон Айзекс, Даг Джонс і Джеймс Фрейн.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться цієї осені.

13 лютого 2017,  00:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер майбутнього науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», який розпочне нову главу франшизи, повідомляє про старт його знімального процесу, в той же час згадуючи спадщину культової саги, чия історія почалася понад півстоліття тому — 11 березня 1964 року, коли її творець Джин Родденберрі написав перше визначення того, що ж таке «Зоряний шлях».

Головну героїню серіалу зіграє зірка «Ходячих мерців» Сонекуа Мартін-Грін.

22 травня 2016,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Ганнібала» Брайан Фуллер представив перший тизер до свого нового науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях», який обіцяє нові команди, нових лиходіїв, нових героїв і нові світи.

Прем'єра серіалу відбудеться в 2017 році.