Новини про серіал (2007 – ...)

12 лютого 2021,  20:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 11 лютого, свій 52-й день народження відзначала знаменита актриса Дженніфер Еністон, відома за роллю Рейчел Грін у хітовому ситкомі «Друзі», на честь чого соцмережі наповнили теплі слова на її адресу, і одним з наймиліших поздоровлень поділилася її екранна сестра Різ Візерспун.

Читати далі...
2 червня 2020,  15:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс став гостем нового випуску «Шоу Грема Нортона» по відеозв'язку, щоб обговорити фінал свого нового детективного серіалу «Захищаючи Джейкоба», але розмова все одно пішла в напрямку того самого светра з фільму «Ножі наголо».

Читати далі...
27 квітня 2020,  21:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки сучасним технологіям британський телеведучий Грем Нортон запросив на своє нове шоу актора Кріса Гемсворта, який зараз перебуває на карантині в Австралії, і той продемонстрував йому (і нам) свої молоти.

Читати далі...
14 січня 2020,  16:02 | Новини зірок

Жарт про те, що актор Деніел Редкліфф, він же Гаррі Поттер в екранізаціях романів Дж.К. Роулінг, подорожує в часі, триває. І на цей раз телеведучий Грем Нортон повеселив нас його черговими образами з минулого.

Отримавши запрошення стати гостем на «Шоу Грема Нортона» минулого тижня, Редкліфф напевно підозрював, що Нортон знову розкриє його чергову подорож у часі, але навряд чи очікував, що на всіх нових фотографіях з минулого він буде... в жіночому одязі. Разом з Редкліффом над цим посміялася і актриса Міріам Маргуліс, яка грала в Поттеріані профессорку Помону Спраут.

У цьому році ми побачимо Редкліффа на великому екрані в екшені «Стволи Акімбо», в новому сезоні серіалу «Чудотворці», а також він озвучив супергагента в мультфільмі «Playmobil: Фільм», чия прем'єра відбудеться 30 січня.

10 травня 2018,  14:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон відомий своєю любов'ю розкривати подорожуючих у часі акторів, і тепер до їх числа приєднався Бенедикт Камбербетч.

Нортон знайшов фотографію нареченої з 1920-х, яка підозріло нагадує зірку «Шерлока» в молодості. І під крики радості із залу, Нортон вручив Камбербетч пишну фату з обручем, і той зробив схоже фото на пам'ять.

Також актор зізнається на шоу, як після трьох «Маргарит» розповів Стівену Хокінгу про свою роль у сазі «Стартрек», яку повинен був тримати в секреті.

Зараз ви можете побачити Камбербетча в образі мага Доктора Стренджа в супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності».

13 січня 2018,  00:56 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У героїні Мейсі Вільямс в «Грі престолів» є список тих, кого вона планує вбити, щоб помститися за свої страждання і страждання своєї родини. І тепер в ньому з'явилося три нових імені.

На «Шоу Грема Нортона» Вільямс розповіла, що шанувальники при зустрічі просять зробити її одну дивну річ: вимовити список майбутніх жертв Арії Старк та додати в кінці їх ім'я. Це дійсно справляє незабутнє враження, що відчули на собі інші гості передачі Том Генкс і Ентоні Джошуа, а також ведучий Грем Нортон, коли Вільямс промовила їх імена в кінці цього лякаючого списку.

Зараз актриса знімається в 8 сезоні «Гри престолів», який буде завершальним і вийде на екрани в 2019 році.

7 січня 2018,  21:26 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман продемонстрував на «Шоу Грема Нортона», що дійсно вміє влаштувати справжнє шоу.

Щоб перевтілитися в шоумена Ф.Т. Барнума, Джекману потрібні тільки капелюх (не обов'язково за розміром) і тростина, й актор миттєво заводить публіку. Компанію йому на передачі Грема Нортона склали колеги з «Найвеличнішого шоумена» Зак Ефрон і Зендея, а також Гері Олдман і Сюранна Джоунс, й усіх їх Джекман зробив героями свого цирку, придумавши кожному смішну рису, що виділяє його чи її з натовпу.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличнішого шоумена» і вирушайте дивитися шоу Джекмана в кіно.

21 грудня 2017,  20:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий британський шеф-кухар Джеймі Олівер прийшов на передачу «Шоу Грема Нортона» не з порожніми руками, а з інгредієнтами святкового коктейлю «Різдвяний негроні», який «перетворює нудних людей на цікавих».

Змішавши коктейль просто в студії, Олівер пригостив їм Вілла Сміта, Дженну Коулман і ведучого Грема Нортона. Зробивши пару ковтків, Сміт тут же перетворився на того «цікавого чоловіка»: він прикинувся, що сп'янів, і відправився загравати до заміжньої жінки з аудиторії.

Завтра в Інтернеті виходить новий фільм Сміта «Яскравість», режисером якого є Девід Ейр.

25 листопада 2017,  22:38 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Шоу Грема Нортона» Джейсон Момоа прийшов не з порожніми руками, а прихопивши з собою п'ятизуб Аквамена.

На питання Грема Нортона про те, якими силами володіє його супергерой, Момоа каже, що Аквамен «вміє говорити з рибами, робити суші і є куленепробивним». Щоб боротися в «Лізі справедливості» з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), який задумав знищити наш світ, Аквамен позичає у Мери (Ембер Херд) її п'ятизуб (англ. «quindent»), і на шоу актор з його допомогою спритно демонструє пару прийомів.

Також Момоа показав Г'ю Гранту, що все ще може говорити по-дотракійські. Купуйте квитки на найближчі сеанси «Ліги справедливості» на нашому сайті.

14 листопада 2017,  01:17 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ліги справедливості» Джейсон Момоа, також відомий завдяки ролі кхала Дрого в «Грі престолів», відвідав на минулому тижні «Шоу Грема Нортона», де показав, що все ще пам'ятає, як говорити по-дотракійські. Компанію йому на дивані склали Сара Міллікен та Г'ю Грант, і Момоа зумів вразити їх обох, сказавши Міллікен щось ніжне, а Гранту — щось грізне.

На початку місяця актор возз'єднався зі своєю кхалісі Емілією Кларк, а в образі супергероя Аквамена його можна буде побачити в «Лізі справедливості», яка виходить 16 листопада.

11 жовтня 2017,  16:48 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

З нагоди присутності на своєму шоу зірки «Загону самогубців» Марго Роббі ведучий Грем Нортон згадав, що вона робила татуювання деяким членам каста, включаючи Кару Делевінь. І тут біля ніг Роббі з'явилася тату-машинка...

На секунду присутнім здалося, що Гаррісон Форд подумує про тату, але ні, він просто гарний актор. Його колега по фільму «Той, хто біжить по лезу 2049» Раян Гослінг та Різ Візерспун згадали про свої невдалі татуювання і теж чемно відмовилися. І тоді Нортон запросив на сцену працівника шоу Адама, який є шанувальником Роббі, і актриса зробила йому своє фірмове «toemoji» (від слів «великий палець ноги» і «емоджі»).

Роббі зараз займається промо-туром байопіку «Прощай, Крістофер Робін», де зіграла разом з Доналом Глісоном.

13 травня 2017,  15:49 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам теж було цікаво, як Девід Бекхем потрапив в фентезійний екшен Гая Річі «Король Артур: Легенда меча»? На «Шоу Грема Нортона» режисер розповів, що вони вже давно дружать, оскільки їхні діти ходять в одну школу, а вони з Девідом ходять в один паб і один спортзал. Уявляєте, ви приходите в паб, а там Бекхем з Річі пиво п'ють? Тепер би дізнатися, що це за паб.

Фрагмент «Короля Артура» з Чарлі Ганнемом і добре загримованим Бекхемом дивіться тут. Найближчі сеанси на фільм Річі ви знайдете в нашій афіші.

6 травня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зібралися якось на «Шоу Грема Нортона» Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Дайан Кітон і Кевін Бейкон... і раптом Фассбендер обмовився про те, що хотів, щоб його андроїд Девід танцював в стилі диско в титрах «Прометея» чи «Чужий: Заповіт». Рідлі Скотт ідею не підтримав, але, почувши, що Фассбендер танцює не тільки диско, а й брейк-данс, Честейн розохотила його показати пару рухів. Тепер вдвічі більше шкода, що його Девід так і не потанцював.

До речі, Фассбендер вже не перший раз танцює на цьому шоу. До цього він запалював під «Blurred Lines» з Джеймсом МакЕвоєм і Г'ю Джекманом.

8 квітня 2017,  15:15 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-тур комедії «Красиво піти» заніс Моргана Фрімана і Майкла Кейна на британське «Шоу Грема Нортона», де зірка «Втечі з Шоушенка» з гумором, але незмінним драматичним обличчям відтворив знаменитий монолог свого героя Реда, адресованого тоді Енді Дюфрейну (Тім Роббінс), а зараз — ведучому Грему Нортону.

Побачити Фрімана та Кейна на великому екрані в комедії «Красиво піти» вже можна в українських кінотеатрах.