Новини зірок з (2019 – ...)

6 лютого 2020,  21:15 | Новини зірок

Голлівудський актор Джейсон Момоа підірвав Супербоул несподіваним рекламним роликом, де він знімає з себе всі м'язи і постає в дуже домашньому вигляді.

У рекламному ролику компанії Rocket Mortgage, яка допомагає американцям взяти іпотеку на дім, зірка супергеройського фільму «Аквамен» і хітового серіалу «Гра престолів» разом зі своїми біцепсами прибуває додому і каже, що для нього дім є «його святилищем» і «місцем, де йому повністю комфортно в своєму власному тілі і де він може бути самим собою». Поки він це розповідає, актор знімає свої накладні біцепси і накачаний прес, а також свою знамениту шевелюру, і стає перед камерою «справжнім собою».

У кінці минулого року Момоа виконав головну роль в новому постапокаліптичному серіалі «Дивись», а в цьому році він зіграє в екранізації науково-фантастичного бестселера Френка Герберта «Дюна».

2 листопада 2019,  14:58 | Новини зірок

Зірка «Гри престолів» і «Аквамена» Джейсон Момоа вирішив на честь Геловіна вбратися на шоу «Еллен» королем рок-н-ролу Елвісом, і його крутий вихід, який створив ажіотаж не менший за той, якщо б вийшов сам Елвіс, дивіться у відео нижче.

Зараз Момоа зайнятий прес-туром свого нового постапокаліптичного серіалу «Дивись» («Бачити»), де він виконує головну роль. Під час спілкування з ведучою Еллен ДеДженерес актор зізнався, що «злегка одержимий Елвісом» і «ріс на його піснях». Момоа дуже впевнено почуває себе в його костюмі, оскільки вже одного разу наряджався королем рок-н-ролу вперше він примірив образ Елвіса в 19 років, коли переїхав до Лос-Анджелеса і знімався в телесеріалі «Рятувальники Малібу». Тоді Момоа в схожому костюмі відправився на вечірку в особняк Playboy.

Прем'єра науково-фантастичного серіалу «Дивись» відбулася 1 листопада на новому стримінговому сервісі Apple TV+.