Новини про серіал (2013 – 2017)

11 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Зірка хітового детективного серіалу «Вбивство на пляжі» Девід Теннант знову опиняється в центрі заплутаного розслідування тільки тепер не в якості детектива, а в якості потерпілого в трейлері нового міні-серіалу «Падіння в мертві води».

Події 4-серійної детективної драми, яку написала Дейзі КуламЛюди», «Гранчестер», «Смерть у раю»), розвиваються в невеликому шотландському містечку. Її головним героєм є Том Кендрік, у якого є дружина і діти.Одного разу в їхньому будинку починається пожежа, і всі рідні Тома гинуть. Поліція починає розслідування, і в його ході з'ясовується, що пожежа була не випадковістю, а умисним підпалом. І, як показує трейлер, Том опиняється в числі підозрюваних.

Одну з головних ролей в серіалі виконує актриса Каш Джамбо, яку наприкінці березня можна буде побачити в кінотеатрах у ще одній детективній історії під назвою «Убивства з листівками», де також зіграють Джеффрі Дін Морган та Фамке Янссен.

15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.

16 липня 2018,  17:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC поділився тизер-трейлером 11 сезону культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який показує Тринадцяту Доктора та трьох її супутників.

Читати далі...
25 грудня 2017,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер Стівен Моффат розповідає у новому промо-ролику різдвяного спецвипуску серіалу «Доктор Хто», що в цій серії на нас чекає зустріч відразу з трьома Докторами: Дванадцятим Доктором (Пітер Капальді), для якого це буде фінальна пригода, Першим Доктором (Девід Бредлі) і тринадцятим Доктором, який вперше буде жінкою. Зіграє її Джоді Віттакер, відома завдяки серіалу «Бродчерч».

Розглядаємо костюм Тринадцятого Доктора з ніг до голови.

Покази різдвяної серії «Доктора Хто» пройдуть сьогодні ввечері в чотирьох містах України.

16 липня 2017,  22:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC нарешті представив світові 13-го Доктора, і легендарний Володар часу вперше в історії регенерує в жінку! Після Пітера Капальді головну роль в серіалі «Доктор Хто» виконає англійська акторка Джоді Віттакер, відома завдяки серіалу «Вбивства на пляжі», де грала разом з 10-м Доктором Девідом Теннантом. Дивимося з нею перший тизер, де Доктор знаходить свою Тардіс в квітучому лісі.

У серіалі Віттакер дебютує під час різдвяного спецвипуску, який вийде на екрани 25 грудня.

1 червня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер фінального сезону популярної драми «Вбивство на пляжі» («Бродчерч») показує, як головні герої детектив-інспектор Алек Харді (Девід Теннант) і детектив-сержант Еллі Міллер (Олівія Колман) беруться за розслідування нової справи, яка обіцяє нас шокувати.

Серіал вже завершився на британському телебаченні, а даний трейлер приурочений до прем'єри його 3 сезону на BBC America, яка відбудеться 28 червня.

17 січня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський тизер 3 сезону британського драматичного серіалу «Бродчорч», представлений каналом BBC America, показує, що в нових серіях повернуться Девід Теннант, Олівія Колман, Артур Дарвілл, Джоді Віттакер, Ендрю Бачан та Адам Вілсон.

Прем'єра заключного сезону «Бродчорчу» відбудеться в лютому.

5 січня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ITV поділився першим тизером фінального сезону детективної драми «Бродчорч», який повертає глядача до того ж обриву, де почалася ця історія, і заявляє, що там, де ми пізнали горе та біль, ми зустрінемося, щоб знову попрощатися.

Прем'єра 3 сезону, де повернуться Девід Теннант і Олівія Колман, відбудеться в лютому.

12 квітня 2016,  16:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В финальном сезоне «Бродчерча» («Убийство на пляже») к Оливии Колман и Дэвиду Теннанту присоединилась обладательница премии BAFTA Джорджина Кэмпбелл и еще четверо британских актеров.

Читати далі...
18 листопада 2014,  18:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока в США транслируют местную адаптацию первого сезона «Бродчерч», называя ее «Грейспойнт», второй сезон оригинального британского сериала планирует свое возвращение на экраны уже через несколько месяцев.

Но хотя до премьеры осталось мало времени, все еще неизвестно, что же подготовил зрителю создатель детективного триллера «Бродчерч», также известного под названием «Убийство на пляже», Крис Чибнелл.

Самый главный вопрос: когда убийца был пойман в конце первого сезона, что будет дальше? Ведь история вроде бы завершена. Об этом размышляют и главные герои сериала в тизерах, стоя на краю злосчастного обрыва.

Сержант Элли Миллер:

Жил себе мальчик, и его убили. То, что случилось потом, разрушило мою семью, мою работу и мой город. Так что мне теперь делать?

Детектив Алек Харди:

Жил себе мальчик, и его убили. Я поймал убийцу. Так почему же я до сих пор здесь?

Слоганом второго сезона стала фраза «Конец там, где это началось», тут должно быть и кроется подсказка, о чем будет этот сезон.

Кроме Дэвида Теннанта и Оливии Колман к своим ролям во втором сезоне «Бродчерча» вернутся Джоди УиттакерЭндрю Бачан и Артур Дарвилл. К ним присоединятся Шарлотта РэмплингМарианн Жан-БатистИв Майлс и Джеймс Д'Арси.

Премьера первой серии второго сезона «Бродчерча» состоится в январе 2015 года на британском телеканале ITV.