Новини про серіал (2004 – 2012)

11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому володар трьох статуеток премії «Золотий глобус» Г'ю Лорі вже грав американського сенатора в серіалі «Віце-президент», а в новому міні-серіалі від BBC «Roadkill» він втілює політика у рідній Великій Британії.

Читати далі...
21 березня 2020,  19:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що спільного у доктора Хауса і нового персонажа Г'ю Лорі з науково-фантастичного серіалу «Авеню 5»? Ні, не тільки обличчя, а й, на жаль, залежність від наркотиків, як показує новий фрагмент.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
9 грудня 2019,  19:15 | Новини серіалів

Щоб підняти нам настрій у цей зимовий понеділок, телеканал HBO представив офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Avenue 5», який обіцяє бути смішною комедією в космосі.

Комедійний серіал від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі покаже зірку «Доктора Хауса» Г'ю Лорі в образі капітана космічного корабля Avenue 5 Раяна Кларка. На його кораблі трапляється одна надзвичайна ситуація, яка сіє паніку між пасажирами, а потім ще одна і ще одна, і Кларк щосили намагається зберегти контроль в цьому наростаючому божевіллі.

Відправитися в космос з Хаусом буде можливо вже на початку наступного року прем'єра серіалу «Avenue 5» відбудеться 19 січня.

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

1 лютого 2019,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в Інтернеті з'явився офіційний трейлер детективно-драматичного трилера «Лінчувальниця» із зіркою серіалу «Доктор Хаус» Олівією Вайлд у головній ролі.

«Лінчувальниця» («A Vigilante») розповідає про молоду жінку на ім'я Седі (Вайлд), яка багато пережила і довго тренувалася, щоб стати тією, ким вона є сьогодні, захисницею жертв домашнього насильства. Вона допомагає їм втекти від своїх гнобителів і мстить останнім за все, що ті з ними зробили.

У березні повнометражний режисерський дебют Сари Даггар-Ніксон буде представлений на американському фестивалі South by Southwest, а через кілька тижнів він вийде у світовий прокат.

Минулої осені Вайлд можна було побачити на великому екрані в драматичній картині Дена Фогельмана «Життя, яке воно є».

17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...
1 вересня 2018,  18:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хауса» Ліза Едельштейн приєднується до касту медичної драми «Хороший доктор» в офіційному трейлері 2 сезону.

Серіал від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора слідує за талановитим молодим хірургом Шоном Мерфі (Фредді Гаймор), у якого аутизм і синдром саванта. І хоча йому складно знаходити спільну мову з людьми, він вміє рятувати життя. Але Шон допустив помилку, і тепер у лікарні Св. Бонавентура йде розгляд його справи.

Едельштейн зіграє у нових серіях найкращого онколога в окрузі доктора Блейз, яка буде допомагати доктору Аарону Глассману (Річард Шифф) боротися з раком.

«Хороший доктор» повертається на екрани 24 вересня.

21 травня 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив перший трейлер своєї нової медичної драми «Хороший доктор», в якій зірка «Мотеля Бейтсів» Фредді Хаймор втілює геніального молодого хірурга з синдромом Саванта на ім'я Шон Мерфі. Шон не здатний нічого відчувати до інших людей, але майстерно уміє рятувати їх життя.

Прем'єра серіалу від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора, де також зіграють Бо Гаррет, Ніколас Гонзалез, Гілл Гарпер та Ірен Кен, відбудеться цієї осені.

20 серпня 2007,  21:30 | Рецензії | Автор: cross

Люди брешуть. Теза, яка протягом всього серіалу дозволяє акцентувати увагу на розгадці тих випадків, які не можуть зрозуміти ніякі інші діагности, крім доктора Хаус.

Алкоголік і наркоман, який не голиться, й із тростиною, який користується послугами повій і грає на найболючіших моментах життя оточуючих його людей. Але проте - єдиний, найкращий діагност тих випадків хвороб, від яких відмовляються інші доктори.

Хаусу властива проникливість і тонкий, англійський гумор. Неймовірне прагнення лікувати хворобу, а не пацієнта призводить до того, що Хаусу легше повірити й зробити те, що він каже, ніж зрозуміти відразу звідки він знає, що відбувається в тому або іншому випадку з людиною.

Два «Золоті глобуси» 2006 і 2007 року. Дійсно, неможливо часом стриматися від сміху, коли він корчить пику зображуючи 8-річного або просто жартує над голов-лікарем Кадді. Заразливий серіал і заразливо-приємна гра на емоціях, почуттях і переживаннях.

Троє кращих випускників медуніверів, були обрані Хаусом, для дослідження й діагностування «смертельних» або невиліковних іншими випадків. Кожний зі своєю історією й своїми особливостями, якими вміло вдається користуватися цьому психологові-наркоманові.

Я нікчемний, так, у мене проблема - я наркоман. Доктор Хаус визнає свої проблеми, як визнає й те, що йому наплювати на навколишніх. Його нога змусила приймати наркотики, щоб впоратися з болем, щоб бути в тонусі. Але проте він з легкістю ламає собі руку, щоб не почувати біль у нозі й наслідки інтоксикації, коли сперечається з Кадді на тиждень про те, що не буде приймати вікадин. Звичайно, за це він одержить відгул у госпіталі.

Серіал знятий без супер реалістичних спецефектів і часом не зовсім приємно дивитися на іграшкові бактерії в крові пацієнтів. Але все це з легкістю перестаєш помічати, коли намагаєшся простежити за ланцюжком міркувань Хауса. Часом навіть не зрозуміло, як можна було діагностувати рак по плямі на сорочці, але лікар-онколог дійсно його підтверджує.

В цьому сама суть, бачити правду за словами пацієнтів. Наркоман, моральний виродок? А щораз брати на себе відповідальність за життя невиліковного пацієнта?

Приємний серіал, значний внесок психологічних розв'язок, заморочок, накладень реальностей у словах пацієнтів з легкістю розплутується підопічними Хауса за його дорученням, допомозі й підказкам. Так, влізити до чужих квартир (якось квартира глав-доктора Кадді) неправильно, але адже на коні життя людей. Хаус справляється й із цією відповідальністю.

Грубий і цинічний, брудний і нікчемний, мізантропічний і різкий, але в той же час унікальний і неповторний. Це не ER або інший медичний серіал, це щось неповторне.

Його асистенти(молоді й багатообіцяючі лікарі): імунолог Еллісон Камерон (), невролог Ерік Форман (Omar Epps) і реаніматолог Роберт Чейз (Jesse Spencer). Інші його соратники - доктор Джеймс Вілсон (Robert Sean Leonard) (онколог і, можливо, єдиний друг Хауса) і доктор Ліза Кадді (Lisa Edelstein), ендокринолог, а також завідувачка лікарнею. Сам же доктор Хаус - англійський актор Х’ю Лорі ().

Майже всі епізоди серіалу починаються поза стінами лікарні, де працює Хаус. Це дозволяє нам побачити деякі з причин, які призводять до наслідків - хвороб пацієнтів, які далі протягом усього епізоду під керівництвом Грегорі Хауса дозволяє комманд, за допомогою диференціального аналізу.

Дуже цікавим є небажання Хауса виконувати свої обов'язки в клініці. Постійні суперечки Кадді й Хауса, розбавляють діагностику основного пацієнта веселими, нетрадиційними підходами до діагностики «дивних» пацієнтів з палати #1.

Загалом, дивитися серіал всім не відриваючись. :)