Ток-шоу про (2011 – 2019)

13 січня 2018,  00:56 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У героїні Мейсі Вільямс в «Грі престолів» є список тих, кого вона планує вбити, щоб помститися за свої страждання і страждання своєї родини. І тепер в ньому з'явилося три нових імені.

На «Шоу Грема Нортона» Вільямс розповіла, що шанувальники при зустрічі просять зробити її одну дивну річ: вимовити список майбутніх жертв Арії Старк та додати в кінці їх ім'я. Це дійсно справляє незабутнє враження, що відчули на собі інші гості передачі Том Генкс і Ентоні Джошуа, а також ведучий Грем Нортон, коли Вільямс промовила їх імена в кінці цього лякаючого списку.

Зараз актриса знімається в 8 сезоні «Гри престолів», який буде завершальним і вийде на екрани в 2019 році.

14 листопада 2017,  01:17 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ліги справедливості» Джейсон Момоа, також відомий завдяки ролі кхала Дрого в «Грі престолів», відвідав на минулому тижні «Шоу Грема Нортона», де показав, що все ще пам'ятає, як говорити по-дотракійські. Компанію йому на дивані склали Сара Міллікен та Г'ю Грант, і Момоа зумів вразити їх обох, сказавши Міллікен щось ніжне, а Гранту — щось грізне.

На початку місяця актор возз'єднався зі своєю кхалісі Емілією Кларк, а в образі супергероя Аквамена його можна буде побачити в «Лізі справедливості», яка виходить 16 листопада.