Новини про серіал (2018 – ...)

26 лютого 2021,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дамаріс Льюїс виглядає дуже небезпечно в образі суперлиходійки Блекфаєр, яка стане постійним персонажем 3 сезону серіалу «Титани».

Читати далі...
6 січня 2021,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Анна Діоп готується сяяти яскравіше за зірки в 3 сезоні супергеройського серіалу «Титани», де її героїня Старфаєр отримає крутий фіолетовий костюм.

Читати далі...
27 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку тижня нас вирішили порадувати не тільки першим поглядом на Джавісію Леслі в образі нової Бетвумен, а й розкрити, як в 3 сезоні супергеройського серіалу «Титани» буде виглядати Червоний ковпак.

Читати далі...
1 червня 2020,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, зараз буде холодно! Напередодні виходу 3 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» знайомимося ближче з суперлиходієм Бурулькою з коміксів DC, чий повний костюм розкриває новий концепт-арт.

Читати далі...
24 травня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник по костюмах серіалу «Старгьорл» Лаура Джин Шеннон поділилася крутим концепт-артом, який представляє робота С.Т.Р.А.Й.П.а в повний зріст.

Читати далі...
22 травня 2020,  16:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В шпигунських екшенах «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» герой Тома Круза зіткнеться з новим небезпечним лиходієм у втіленні актора Есая Моралеса, який зіграв Дефстроука в серіалі «Титани».

Читати далі...
19 травня 2020,  17:25 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні на американському телебаченні відбудеться прем'єра нового супергеройського серіалу «Старгьорл», головну роль в якому виконає Брек Бессінджер. Так що саме час дізнатися всі цікаві деталі про його сюжет та історію створення.

Читати далі...
16 травня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка нового супергеройського серіалу «Старгьорл» Брек Бессінджер вирішила влаштувати глядачам за допомогою фотографій цікавий закулісний тур, який показує, як крок за кроком створювався її суперкостюм.

Читати далі...
13 травня 2020,  15:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe представив свій трейлер супергеройського серіалу «Старгьорл», який також буде виходити на телеканалі The CW.

Читати далі...
8 квітня 2020,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова супергероїня зі всесвіту DC озброюється космічним посохом і (випадково) підриває машину в новому трейлері супергеройського серіалу «Старгьорл», яким поділився канал The CW.

Читати далі...
13 березня 2020,  15:55 | Новини серіалів

У трейлері супергеройського серіалу «Старгьорл», заснованого на коміксах DC, нам обіцяють прибуття супергероїні з «нового покоління справедливості».

Новий серіал від творця хітових серіалів «Флеш» і «Титани» Джефф Джонс покаже пригоди школярки Кортні Вітмор (Брек Бессінджер), яка разом з мамою (Емі Смарт), вітчимом (Люк Вілсон) і молодшим братом переїжджає в нове місто. Розпаковуючи речі, Кортні знаходить чарівний посох, який раніше належав супергероєві Стармену (Джоел МакГейл) з Товариства Справедливості Америки, і сама стає супергероїнею на прізвисько Старгьорл.

Прем'єра серіалу «Старгьорл» відбудеться 12 травня.

15 січня 2020,  18:45 | Новини серіалів

Брек Бессінджер знаходить чарівний посох у другому трейлері супергеройського серіалу «Старгьорл», яким учора поділився канал The CW.

Серіал «Старгьорл», над яким працює творець хітових серіалів «Флеш» і «Титани» Джефф Джонс, розповість про пригоди школярки Кортні Вітмор (Бессінджер). Вона переїжджає в нове місто разом зі своєю мамою Барбарою (Емі Смарт) і вітчимом Петом (Люк Вілсон) і незабаром дізнається, що її вітчим був помічником супергероя Стармена (Джоел МакГейл), члена Суспільства Справедливості Америки. Взявши в руки космічний посох, Кортні отримує надздібності і стає супергероїнею Старгьорл.

Точна дата прем'єри «Старгьорл» поки не розкривається, але вона відбудеться навесні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

12 грудня 2019,  15:47 | Новини серіалів

Телеканал The CW опублікував офіційний трейлер свого нового супергеройського серіалу «Старгьорл», заснованого на коміксах DC.

Новий серіал від творця хітових супергеройських серіалів «Флеш» і «Титани» Джеффа Джонса покаже пригоди школярки Кортні Вітмор (Брек Бессінджер), яка переїжджає разом з мамою Барбарою (Емі Смарт) та вітчимом Петом (Люк Вілсон) в нове місто. Розпаковуючи речі, дівчина знаходить могутній космічний артефакт і дізнається, що її вітчим був помічником супергероя Стармена (Джоел МакГейл), колишнього члена Суспільства Справедливості Америки. І тепер космічний посох обирає Кортні.

На телеекрани «Старгьорл» вийде навесні 2020 року.

25 листопада 2019,  17:00 | Новини серіалів

Тремти, Дезстроук. Трейлер фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» розкриває круте прибуття та костюм Найтвінга.

У фіналі сезону Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбой (Раян Поттер), Диво-дівчина (Конор Леслі), Супербой (Джошуа Орпін), Яструб (Алан Річсон) і Голубка (Мінка Келлі) готуються до битви з Дезстроуком (Есай Моралес), оскільки їм набридло жити в страху за своє життя і бачити кошмари. І коли Слейд перегороджує їм шлях, на допомогу друзям приходить Дік Грейсон (Брентон Твейтс), який тепер буде боротися зі злом під псевдонімом Найтвінг.

Серія так і називається «Nightwing» («Найтвінг») і вийде на телеекрани 30 листопада за українським часом. А ви готові до цього епічного фіналу?

9 вересня 2019,  20:25 | Новини серіалів

У першому фаргменте нового сезону супергеройського серіалу «Титани» Дік Грейсон вирішує з'ясувати стосунки з Джейсоном Тоддом, другим Робіном, за допомогою кулаків.

У світі не може бути два Робіна, і даний фрагмент це підтверджує. Він показує Діка (Брентон Твейтс) і Джейсона (Каррен Волтерс) в їхніх супергеройських костюмах і масках на якомусь старому горищі. Дік запитує Джейсона: «Ти думаєш, що можеш зайняти моє місце?», і починає битися з ним. Джейсон каже йому зупинитися, але той ніби не чує, і тоді другий Робін вирішує заспокоїти його за допомогою газу.

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбулася 6 вересня.