Новини серіалів про (2009 – 2017)

10 лютого 2021,  17:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 3 сезону серіал «Спадок» вирішив піти по стопах «Баффі – переможниці вампірів», знявши свій мюзикл. Про що? Про героїв «Щоденників вампіра».

Читати далі...
17 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив трейлер 3 сезону фентезійного серіалу «Спадок», який розкриває, що наші герої повернуться з новими пригодами 21 січня.

Читати далі...
22 листопада 2019,  18:29 | Новини серіалів

Netflix опублікував трейлер свого нового фентезійного серіалу «Вампірські війни», де зірка хітового серіалу «Щоденники вампіра» Іен Сомерхолдер знову стикається з вампірами.

Серіал з елементами горору слідує за доктором Лютером Свонном (Сомерхолдер) і його найкращим другом Майклом Фейном (Адріан Голмс), які стикаються з вірусом, який швидко розповсюджується та розколює суспільство на ворогуючі фракції, що потенційно може привести до майбутньої повномасштабної війни між людьми і вампірами.

Прем'єра 1 сезону «Вампірських воєн» відбудеться 5 грудня.

19 жовтня 2018,  17:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал «Спадок» від телеканалу The CW запрошує до школи для обдарованих дітей, де кожен іспит може стати останнім.

Спін-офф відомих серіалів «Щоденники вампіра» та «Первородні» буде слідувати за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), яка є донькою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкін) і стародавнього вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган). Вона навчається в закритій школі «Сальваторе» з іншими дітьми надприродних істот, які не завжди можуть контролювати свої суперздібності, та намагається знайти своє місце в цьому світі.

Перша серія «Спадку» буде показана на американському телебаченні 25 жовтня, через різницю в часі українські глядачі зможуть побачити її наступного дня, 26 жовтня.

6 жовтня 2018,  17:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі грає одного з «трьох поросят», які пограбували банк, у новому трейлері серіалу «Розкажи мені казку».

Події нового серіального трилера від сценариста «Крику» та «Щоденників вампіра» Кевіна Вільямсона відбуватимуться в Нью-Йорку в наш час і покажуть сучасні інтерпретації відомих казок. Тут улюблені казки «Три порося», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» отримають темне забарвлення і перетворяться на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу «Розкажи мені казку», де також зіграють Кім Кетролл, Остін Батлер, Забріна Гевара, Біллі Магнуссен і Даня Рамірес, відбудеться 31 жовтня.

9 серпня 2018,  15:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер нового американського серіалу в жанрі трилер «Розкажи мені історію», в 1 сезоні якого зіграють зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі, зірка «Сексу у великому місті» Кім Кетролл та зірка «Одного разу в казці» Даня Рамірес.

Серіал «Розкажи мені історію» покаже сучасну інтерпретацію відомих казок в ключі психологічного трилера. Події 1 сезону будуть розвиватися в Нью-Йорку в наш час, де улюблені казки «Троє поросят», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» перетворюються на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу, творцем якого виступає сценарист «Крику», «Щоденників вампіра» та «Послідовників» Кевін Вільямсон, відбудеться восени, 31 жовтня, на CBS All Access.

26 липня 2018,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував новий промо-ролик свого майбутнього фентезійного серіалу «Спадок» («Legacies»), який буде спін-оффом хітових серіалів про вампірів «Щоденники вампіра» та «Первородні».

Головною героїнею «Спадку» буде Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), яка є донькою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкін) і стародавнього вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган). Вона успадкувала суперздібності обох своїх батьків і тепер «кожен день бореться за те, щоб бути хорошою», і, як каже вона у цьому відео, на всьому білому світі для неї немає місця, за винятком одного — школи-інтернату «Сальваторе» у місті Містік-Фоллс, де навчаються діти надприродних істот.

Дивіться розширений трейлер серіалу «Спадок», який був показаний на конвенції Comic-Con. Прем'єра серіалу відбудеться 25 жовтня.

23 липня 2018,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був представлений перший трейлер нового фентезійного серіалу про вампірів та іншу нечисть «Спадок» («Legacies»), який є спін-оффом «Щоденників вампіра» і «Первородних».

«Спадок» буде слідувати за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), дочкою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкин) і вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган), яка успадкувала їх надздібності. Вона разом з іншими нащадками надприродних істот живет в закритій школі-інтернаті «Сальваторе» в Містик-Фоллс, де їх навчають контролювати і управляти своїми силами, а також дисципліни та співчуття. Але часом хтось із учнів зривається...

Перша серія «Спадку», де постійних героїв також зіграють Аріа Шахгасемі, Арчі Л. Вінстон, Дженні Бойд, Кайлі Канешіро, Квінсі Фаус та Меттью Девіс, вийде на екрани 25 жовтня.

28 вересня 2017,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кендіс Кінг з'явиться у фінальному сезоні серіалу «Первородні», зі зйомок якого поділилася милим фото з Джозефом Морганом.

Читати далі...
10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
12 березня 2016,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW продовжив на наступний сезон всі свої 11 серіалів, включаючи довгожителів «Надприродне» і «Щоденники вампіра», а також супергеройські хіти «Флеш» і «Стріла».

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
1 квітня 2013,  13:35 | Новини серіалів | Автор: redder

Сумна новина для всіх любителів серіалів - сьогодні було оголошено, що канал CW припиняє трансляцію таких телешоу як "Надприродне", "Щоденники вампіра", "Стріла". Канал HBO після першого випущеного сьогодні епізоду третього сезону "Ігри престолів" теж припиняє його трансляцію. ABC закриває телесеріал "Касл", а CBS - "Теорію великого вибуху". Епізоди, що залишилися, вийдуть тільки на DVD в кінці травня, прямо під держіспити у студентів. Ось такий от подаруночок громадянам.

В контакті вже створена група на підтримку закриваються серіалів, ось вона: vk.com/april_hoax - терміново вступайте і ставте лайк!