Новини серіалів про (1998 – 2006)

1 лютого 2021,  15:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Магія помирає набагато швидше, ніж сестри передбачали, як показує промо-ролик 3 серії 3 сезону популярного фентезі «Зачаровані». Невже Мел очікує доля Прю з оригінального серіалу? (Дуже сподіваємося, що ні).

Читати далі...
29 травня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стерльбицкая

Телеканал CBS продовжив на наступний сезон чотири серіали-новачки «Усім встати», «ФБР: Найбільш розшукувані злочинці», «Єдиноріг» та «Боб кохає Абішолу», але вирішив не замовляти нові серії серіалів «Томмі», «Другий шанс Керол» та «... і в бідності».

Читати далі...
1 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів

У 15 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» з'явиться зірка серіалів «Анатомія пристрасті» і «Скандал» Кейт Бертон, як розкриває її промо-ролик.

Роль Бертон поки не розголошується, але в промо-ролику Гаррі (Руперт Еванс) знаходить її в темній кімнаті з картою світу на стіні і трьома людьми, які сплять (або знепритомніли) поруч з її ногами. Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) лякається страшного монстра, Мейсі (Мадлен Манток) заявляє, що «хтось проводить над ними страшний експеримент», і просить, щоб її «розбудили від цього жахливого кошмару», а Мел (Мелоні Діас) опиняється під замком в зловісній лікарні. Невже Бертон грає нову інкарнацію демона страху Барбаса з оригінальних «Зачарованних», який умів втілювати в життя кошмари відьом? Як ви гадаєте?

Серію «Third Time's The Charm» («Бог любить трійцю») доведеться чекати цілий місяць її прем'єра відбудеться 28 березня за українським часом.

30 грудня 2019,  22:33 | Новини серіалів

Зірка серіалів «Зачаровані» і «Втікачі» Джуліан МакМехон ловить небезпечних злочинців в трейлері нового детективного серіалу «FBI: Most Wanted».

Новий гостросюжетний серіал від володаря премії «Еммі» Рене Балсера буде спін-оффом американської кримінальної драми «ФБР». Він розповість про напружені будні підрозділу ФБР на чолі зі спецагентом Джессом Лакруа (МакМехон), якому доручено вистежувати й ловити горезвісних злочинців зі списку найбільш розшукуваних ФБР.

Компанію МакМехону в цих небезпечних пригодах складе Келлан Латс з «Сутінків». Прем'єра серіалу «FBI: Most Wanted» відбудеться через тиждень, 7 січня.

8 грудня 2019,  01:51 | Новини серіалів

Перед довгими канікулами вийшов промо-ролик 9 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», який показує прибуття несподіваного персонажа.

У промо-ролику молодша сестра Меггі (Сара Джеффері) демонструє свої круті бойові навички, нагадуючи нам Фібі (Алісса Мілано) з оригінальних «Зачарованих»; після нам показують шоковану Мейсі (Мадлен Манток), а наприкінці відео Меггі, Мел (Мелоні Діас) і Гаррі (Руперт Еванс) намагаються захиститися від чоловіка, який лізе у вікно, і ним виявляється... батько дівчат. Сестри дуже цьому дивуються, оскільки вважали його мертвим.

Серія з довгою назвою «Guess Who's Coming To SafeSpace Seattle» («Вгадайте хто приїде в безпечне місце Сіетла») вийде на екрани 18 січня за українським часом.

28 вересня 2019,  16:05 | Новини серіалів

Тріо сестер-відьом святкує «повернення до нормальності», яке незабаром приголомшує землетрус і демони в трейлері 2 сезону американського фентезійного серіалу «Зачаровані».

Серіал «Зачаровані» є перезапуском культового серіалу «Всі жінки – відьми», також відомого як «Зачаровані», і розповідає про трьох сестер Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері), які після смерті своєї матері дізнаються, що є Зачарованими, наймогутнішим тріо відьом на планеті, і тепер повинні протистояти демонам та іншій нечесті і захищати невинних. А допомагає їм у цій складній та небезпечній боротьбі з силами зла їхній британський янгол-охоронець Гаррі (Руперт Еванс).

Після не зовсім успішного 1 сезону шоураннера серіалу Картера Ковінгтона замінив дует сценаристів Елізабет Крюгер та Крейг Шапіро. «Зачаровані» повернуться з новими серіями 12 жовтня за українським часом.

28 серпня 2019,  16:32 | Новини серіалів

Знімальний процес 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» знаходиться в самому розпалі, і його провідні актриси Мадлен Манток, Мелоні Діас і Сара Джеффері дуже раді повернутися до своїх магічних буднів.

Читати далі...
6 квітня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 6 портретних постерів з основними героїнями і героями фентезійного серіалу «Зачаровані», який розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Читати далі...
2 квітня 2019,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сестри отримують нового янгола-охоронця в промо-ролику 18 серії 1 сезону фентезійної драми «Зачаровані», яка знову йде на тритижневі канікули.

Старійшини відправили до Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) нового охоронця, яку звуть Тесса (Хлоя Бріджес). У промо-ролику вона заявляє, що зовсім не схожа на Гаррі (Руперт Еванс) і не збирається втішати їх душевними розмовами, та зазначає, що вони слабкі відьми. Але Тесса підготує їх до майбутніх битв.

Серія «The Replacement» («Заміна») прибуде 22 квітня за українським часом.

Схожа серія в оригінальних «Зачарованих» називалася «Blinded by the Whitelighter» («Засліплені охоронцем»), і в ній сестри Холлівелл тренувалися з янгелом-охоронцем на ім'я Наталі.

4 березня 2019,  12:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої улюбленого серіалу Мейсі переходять в нашу реальність в промо-ролику 14 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Мейсі (Мадлен Манток) намагається відволіктися від демонічних проблем, влаштувавши собі вечір улюбленого серіалу, але речі приймають небезпечний оборот. Мел (Мелоні Діас) і Джада (Алейз Шеннон) просять допомоги у Ніко (Еллен Тамакі), щоб дізнатися, хто полює на Джаду. Меггі (Сара Джеффері) і Паркер (Нік Гаргроув) вирішують перейти у своїх відносинах на наступний рівень і в результаті здійснюють несподіване відкриття. Тим часом сили Мел продовжують зростати і під впливом Джади вона починає сумніватися в намірах Старійшин.

Режисером серії «Touched By A Demon» («Дотик демона») виступає Стюарт Гіллард, який працював над оригінальним серіалом «Всі жінки – відьми», де була схожа серія. На екрани вона прибуде 11 березня за українським часом.

3 березня 2019,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь початку зйомок 2 сезону актриса серіалу «Ненаситна» Алісса Мілано поділилася з шанувальниками новими закулісними знімками і розповіла, чому вона любить в ньому зніматися.

Читати далі...
3 грудня 2018,  16:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував 30-секундний промо-ролик різдвяної серії фентезійного серіалу «Зачаровані», натхненного серіалом «Всі жінки – відьми».

Мел (Мелоні Діас) звертається до Гаррі (Руперт Еванс) по допомогу, коли дізнається нову інформацію про магічний світ. Мейсі (Мадлен Манток) налаштована не дозволити долі стати на шляху її потенційних відносин з Гелвіном (Сер'Даріус Блейн). Меггі (Сара Джеффері) прагне зберегти різдвяні традиції їхньої мами.

Прем'єра серії «Jingle Hell» («Різдвяне пекло»), яку зняв режисер серіалів «Секретні матеріали» і «Кістки» Майкл Ланж, відбудеться 10 грудня за українським часом.

30 листопада 2018,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu поділилася розширеним трейлером 2 сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в якому присутні динозавр у візку для покупок та магія.

Кожен підліток вважає, що його батьки — зло. Але що якщо ти дізнаєшся, що вони дійсно такими є? Серіал «Втікачі» слідує за шістьма школярами Чейзом (Грегг Салкін), Кароліною (Вірджинія Гарднер), Ніко (Лірика Окано), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер) і Алексом (Рензи Феліз), які розкривають, що їхні батьки перебувають в суперлиходійській організації, і тікають з дому, щоб виправити те зло, що творять їхні мами й тата.

Двох батьків цієї шістки грають лиходії з серіалів початку 2000-х: зірка «Баффі» Джеймс Марстерс й зірка «Зачарованих» Джуліан МакМехон.

«Втікачі» повернуться на екрани з новими серіями 21 грудня.

12 листопада 2018,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик і розширений синопсис 6 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», який є перезапуском культового серіалу «Всі жінки – відьми».

Меггі (Сара Джеффері) намагається помиритися з Люсі (Наталі Голл), дізнається, що до сестринства Каппа приєдналася нова дівчина, про яку вона нічого не знає, і просить Мел (Мелоне Діас) допомогти їй розібратися в тому, що відбувається. Мейсі (Мадлен Манток) переживає щодо того, що вона побачила у Гелвіна (Сер'Даріус Блейн), і сама запрошує себе на вечірку на честь його дня народження, щоб провести розслідування. Тим часом старша сестра отримує загадкове повідомлення про своє минуле, поки молодші сестри приховують від неї один секрет.

Серія «Kappa Spirit» («Дух Каппи»), яку написала сценаристка Еммілу ДіазНезаймана Джейн»), вийде на екрани 19 листопада за українським часом.

2 жовтня 2018,  00:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер фентезійного серіалу «Зачаровані» попереджає, що краще не ходити в ліс темної ночі, оскільки там на вас може чекати... демонічний пес з гострими зубами.

Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) і Меггі (Сара Джеффері) були звичайними дівчатами, поки не загинула їх мати Марісоль (Валері Крус), і вони не дізналися, що є могутніми відьмами. В їх будинок заявляється ангел-охоронець (Руперт Еванс), якого тепер звуть Гаррі, а не Лео, як в оригінальному серіалі, і він розкриває сестрам, що тепер, коли вони отримали свої сили, на них почнуть полювання найжахливіші монстри підземного світу. Тому дівчата повинні бути обережні і швидко навчитися бути відьмами.

Дивіться також шостий трейлер «Зачарованих», в якому три сестри демонструють свої суперздібності. Прем'єра серіалу відбудеться 15 жовтня.