Новини про мультсеріал (1999 – 2013)

4 листопада 2019,  16:40 | Новини серіалів

Готові до нових магічних пригод з драконами? Фентезійно-пригодницький мультсеріал «Принц драконів» виявився настільки популярним, що трохи більше ніж за рік після прем'єри Netflix випускає вже його 3 сезон.

Анімаційне фентезі від сценариста мультсеріалів «Аватар: Легенда про Аанга» і «Футурама» Аарона Ехаза розповідає про пригоди двох принців Каллума (Джек Де Сіна) і Езрана (Саша Роджен), які переконують перейти на їхній бік найманку-ельфійку Рейлу (Паула Берроуз), надіслану їх вбити, і разом вони відправляються в епічну подорож, щоб принести мир на свої воюючі землі. У нових серіях Каллум і Рейла переходять чарівний кордон Ксадії, а Езран повертається до Католісу в якості короля і стикається з тиском з усіх боків.

Прем'єра 3 сезону «Принца драконів» відбудеться 22 листопада.

30 серпня 2019,  14:00 | Новини серіалів

Скучили за принцесою-алкоголічкою Бін та її ельфом Елфо? Тоді вас напевно порадує тизер 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування».

Новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» і «Футурами» Метта Грейнінга розповідає про пригоди принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Элфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Тизер показує похорон Елфо і невтішну принцесу, але, на щастя, у кінці їй вдається зв'язатися з його душею за допомогою чарівного вогню.

«Розчарування» повернеться з новими серіями 20 вересня.

30 червня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився першим тизером нового мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування» («Disenchantment»).

Ви бачили майбутнє в «Футурамі», ви бачили сучасність в «Сімпсонах»... Яким буде третій хід? Звичайно, подорож у минуле. «Розчарування» розповість про середньовічні пригоди принцеси-алкоголічки (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа (Нат Факсон) та особистого демона (Ерік Андре).

Netflix одразу замовив два сезони «Розчарування», яке, за словами Грейнінга, буде орієнтоване «на дорослу аудиторію».

Прем'єра 1 сезону відбудеться влітку, 17 серпня.

23 червня 2017,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинском дубляже драматической комедии «Гиппопотам» принял участие Евгений Малуха, известный благодаря дублированию «Альфа» и «Симпсонов».

Читати далі...