Новини серіалів про (2018 – 2019)

1 жовтня 2019,  16:28 | Новини серіалів

Деббі Раян повертається в образі справжнього кошмару конкурсів краси в офіційному трейлері 2 сезону драматичної комедії з елементами трилера «Ненаситна».

Серіал «Ненаситна» («Insatiable») слідує за незадоволеним своїм життям адвокатом Бобом Армстронгом (Даллас Робертс), який вирішує стати тренером конкурсів краси. Він бере під своє крило залякану і мстиву дівчину-підлітка Петті Бледелл (Деббі Раян), над якою всі знущаються через її повноту. Петті схудла і зовні стала приголомшливою, але всередині перетворилася на монстра, здатного забити своїх кривдників до смерті за допомогою лома, що вона і зробила у фіналі 1 сезону. І тепер її підозрюють у вбивстві, але Боб не дасть посадити свою улюблену підопічну.

Прем'єра 2 сезону «Ненаситної», де також повернеться Алісса Мілано в образі дружини Боба Коралі Армстронг, на Netflix відбудеться 11 жовтня.

3 березня 2019,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь початку зйомок 2 сезону актриса серіалу «Ненаситна» Алісса Мілано поділилася з шанувальниками новими закулісними знімками і розповіла, чому вона любить в ньому зніматися.

Читати далі...
13 липня 2018,  20:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка каналу Disney Деббі Райан виросла і тепер трощить супермаркет в першому тизері драматичного серіалу «Ненаситна», яким поділився Netflix.

Серіал розповість про опального і незадоволеного своїм життям адвоката Боба (Даллас Робертс із «Гарної дружини» і «Ходячих мерців»), який став тренером конкурсів краси. Він береться за підготовку мстивої дівчини-підлітка Петті (Райан), над якою всі знущаються, не підозрюючи, що він збирається випустити в цей світ.

Компанію Райан і Робертсу в цій історії складе зірка серіалу «Всі жінки – відьми» Алісса Мілано.

Прем'єра 1 сезону «Ненаситної» відбудеться в Інтернеті 10 серпня.