Український трейлер мультфільму «Чотири душі койота»

7 січня 2024,  16:56 | Оновлення

Пропонуємо переглянути український трейлер анімаційного фільма «Чотири душі койота», який покажуть в українських кінотеатраї з 1 лютого.

В основі казкової анімаційної історії – міф корінних народів Америки про створення світу, де людина не є вінцем творіння, а лише його часткою. Розповідь про Старця, який створює життя з глини, і кожне його нове творіння змінює весь світ, надихає підлітків-індіанців на боротьбу з будівництвом нафтопроводу, яке проходить бульдозером по священних віруваннях народу. Голос предків підштовхує їх на порятунок Землі від корпоративної жадібності, хижацького споживання ресурсів та, як наслідок, нехтування екологією.

Навіщо дивитися

Тільки тоді, коли загине останнє дерево, буде отруєна остання річка і спіймана остання риба, ми зрозуміємо, що гроші не можна їсти.

Через історію створення Всесвіту, мультфільм підкреслює важливість життя людини у гармонії з природою та навколишнім середовищем. «Чотири душі Койота» – це історія про спільну відповідальність людей одне за одного і за планету, яку ми населяємо.

Про режисера

Арон Ґаудер – талановитий режисер-аніматор, випускник MOME. У 2005 році він отримав свою першу престижну нагороду Annecy Cristal за мультфільм «Район!», а у 2023-му його «Чотири душі Койота» відзначили вдруге. Ґаудер з дитинства цікавився історіями про індіанців та культурою корінних народів Америки й поглибив свої знання в ході роботи над мультфільмом.

367 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...