«Fallout»: перший трейлер і дата виходу очікуваної екранізації відеогри від Amazon

15 грудня 2023,  21:33 | Новини серіалів

Одним з найбільш очікуваних серіалів 2024 року буде адаптація популярної відеогри «Fallout», події якої розгортаються у постапокалістичному світі.

Серіал покаже наслідки апокаліпсису після ядерної війни в альтернативній історії, де розвиток ядерних технологій після Другої світової війни призвів до появи ретрофутуристичного суспільства. Понад 200 років потому молода жінка, одна із сотень «Мешканців Сховищ», які є нащадками тих, хто пережив Третю світову війну, і які виросли в захищених підземних бункерах, відомих як Сховища, залишає позаду єдине життя, яке вона коли-небудь знала, щоб ризикнути вийти в небезпечно ворожу й дику Пустку спустошеного Лос-Анджелеса в постапокаліптичних Сполучених Штатах.

Роль цієї молодої жінки виконає зірка фільмів «Дім дивних дітей Міс Сапсан» та «Армія мерців» Елла Пернелл. Її героню звати Люсі.

Також одного з ключових персонажів втілить зірка стрічок «Мерзенна вісімка» та «Людина-мураха та Оса» Волтон Гоггінс, ви можете побачити його моторошного стрільця Гуля / Купера Говарда на постері нижче.

Прем'єра першого сезону «Fallout» відбудеться 12 квітня.

667 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: