«Між нами»: дивіться трейлер українського трилера за участю Ірми Вітовської

18 жовтня 2023,  20:03 | Новини фільмів

Українські кінематографісти продовжують творити, попри усі виклики повномасштабної війни. Зустрічайте офіційний трейлер напруженого трилера Соломії Томащук «Між нами», що вийде в широкий прокат вже 2 листопада.

Дебютна повнометражна стрічка Томащук буде історією про вибір, який доводиться робити між близькими та мораллю, коли іншого варіанту розвитку подій не існує. Напружений сюжет трилера «Між нами» покаже аб’юзивні стосунки двох жінок, заручниць випадкового вбивства, що радикально змінює їхні життя.

У центрі подій стрічки знаходиться дівчина Саша з травматичним минулим, роль якої виконує акторка Анастасія Пустовіт. Поруч з нею, у несподіваному для себе амплуа, з'являється культова акторка Ірма Вітовська, що втілює образ лікарки Ані. Одного дня жіночі долі перетинаються — несподіваний поворот долі дає зрозуміти, що зміни неминучі. Але чи зможуть героїні зберегти стосунки за нових обставин?

За жанром дебютний фільм Томащук буде психологічною драмою-трилером, оператором якої виступає Юрій Дунай, чиї операторські рішення підкорюють навіть при перегляді офіційного трейлера.

Режисерка обіцяє, що у трилері «Між нами» є чимало емоційних сцен. Наприклад, під час проб актор Дмитро Сова вибив стіну в офісі, коли розігрували одну з найбільш напружених сцен фільму. Це забезпечило йому роль.

606 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...