«Фундація»: вийшов трейлер другого сезону науково-фантастичного серіалу від Apple

30 червня 2023,  19:44 | Новини серіалів

Майже через 2 роки з новими серіями повертається науково-фантастичний серіал «Фундація», одну з головних ролей в якому виконує зірка трилогії «Хоббіт» та блокбастера «Вартові Галактики» Лі Пейс.

Вебсеріал «Фундація» від стримінгової платформи Apple TV+ засновується на творах відомого письменника-фантаста Айзека Азімова і є тисячолітньою сагою про «Фундацію», групу вигнанців, які вважають, що єдиний спосіб врятувати Галактичну імперію від знищення — це кинути їй виклик.

Героя Лі Пейса звуть Брат День, він є чинним клоном імператора Клеона і зараз править Галактичною імперією. Тим часом вченого Гері Селдона, який працює в столиці Імперії та передрік її падіння, втілює зірка серіалів «Чорнобиль» і «Корона» Джаред Гарріс, також відомий за роллю професора Моріарті у пригодницькому фільмі Гая Річі «Шерлок Холмс: Гра тіней».

Головну героїню серіалу Ґаал Дорнік, яка працює разом з Селдоном і опиняється в епіцентрі важливих подій, грає Лу Льобелл. Наприкінці першого сезону вона повернулася на рідну планету Сіннакс, де знайшла свою доньку з майбутнього.

Другий сезон «Фундації», який буде складатися з десяти серій, стартує 14 липня.

781 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...