«Джокер 2»: нові фото зі зйомок показують яскравий костюм Харлі Квінн, яку грає Леді Гага

25 березня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Леді та джентльмени, зустрічайте кримінальну королеву Ґотема! Соцмережі заполонили фотографії від папараці, що показують Леді Гагу на зйомках стрічки «Джокер 2».

Продовження оскароносного фільму «Джокер», що вийшов на великі екрани у 2019 році, буде мюзиклом за участю Артура Флека/Джокера, в образі якого повертається Гоакін Фенікс, та його коханої з коміксів Харлі Квінн, яку втілить Леді Гага.

Нові світлини зі знімального майданчика показують Гагу з яскравим гримом Харлі Квінн, яка вдягнена в чорно-білий топ, чорну спідницю, чорні колготи та червоний блейзер, причому усі її речі прикрашають ромби улюблений візерунок Харлі.

Під час зйомок цього епізоду, що відбувалися на вулицях Нью-Йорка посеред білого дня, Харлі була в оточенні поліцейських, навколо яких зібралися прибічники Джокера.

У коміксах DC Джокер та Харлі познайомилися та закохалися тоді, коли він сидів у психіатричній лікарні «Аркхем», а Харлі була його психотерапевткою.

Стрічку «Джокер 2», або «Джокер: Божевілля на двох», знімає режисер першого фільму Тодд Філліпс. Її прем'єра очікується восени 2024 року.

1095 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: