Мультфільм «Володар перснів: Війна рохіррімів» вийде у кіно у 2024 році

24 лютого 2023,  07:32 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що у 2024 році в український прокат вийде повнометражний мультфільм «Володар перснів: Війна рохіррімів» («The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»), що буде пов'язаний з трилогією Пітера Джексона.

Мультфільм «Володар перснів: Війна рохіррімів» розповість про пригоди відважного воїна Гельма Молоторукого, дев'ятого короля Рохана, голосом якого буде зірка супергеройського фільму «Люди Ікс 2» та серіалу «Спадкоємці» Браян Кокс.

У центрі подій, що будуть розвиватися за 183 років до подій трилогії Дж.Р.Р. Толкіна «Володар перснів», буде протистояння Гельма з давнім ворогом, безжальним Вульфом, який хоче помститися Рохану за смерть свого батька. Кульмінацією історії буде битва у місці, що пізніше отримає назву Гельмовий яр (Гельмова падь).

Тим часом оповідачкою цієї анімаційної стрічки, яку знімають у стилі аніме, буде відважна Еовін, яку озвучить зірка трилогії «Володар перснів» Міранда Отто.

Прем'єра мультфільму «Володар перснів», над яким зараз працює відомий японський режисер Кендзі Каміяма, очікується 11 квітня 2024 року.

3205 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: