«Кит»: український трейлер драми з Бренданом Фрейзером, яка претендує на «Оскар»

20 січня 2023,  19:31 | Новини фільмів

Завдяки драматичній стрічці «Кит» 2022 рік став роком повернення зірки «Мумії» Брендана Фрейзера у велике кіно, і незабаром українські глядачі зможуть побачити її на екранах кінотеатрів, як підтверджує дубльований трейлер.

Новий фільм режисера Даррена Аронофскі розповідає про чоловіка середніх років на ім'я Чарлі, який важить 270 кілограмів, намагається налагодити стосунки зі своєю сімнадцятирічною дочкою. Вони перестали спілкуватися після того, як Чарлі покинув сім'ю заради коханого-гея, який згодом помер. Депресія Чарлі призвела до того, що він почав переїдати через біль і почуття провини та набрав величезну вагу.

Основою цієї драми з Фрейзером у головній ролі стала однойменна п'єса Семюела Д. Хантера, який власноруч адаптував її в кніосценарій.

Дочку героя Фрейзера втілює зірка хітового серіалу «Дивні дива» Седі Сінк.

За свою гру у фільмі «Кит» Фрейзер був номінований на «Золотий глобус» і отримав такі престижні нагороди, як кінопремія «Вибір критиків» (або Critics' Choice Movie Award) та приз Міжнародного кінофестивалю у Палм-Спрінгз. Тож тепер він має гарні шанси, щоб претендувати й отримати «Оскар».

Українські кіномани зможуть подивитися драму «Кит» у кіно з 2 березня.

936 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: