Постер серіалу «Дім дракона» представляє дорослих Рейніру та Алісенту

23 вересня 2022,  08:57 | Новини серіалів

Зустрічайте Чорну королеву та Зелену королеву, які готові до майбутнього протистояння на новому постері мегапопулярного фентезі від HBO «Дім дракона», яке продовжує бити рекорди світу серіалів.

У першій серії серіалу «Дім дракона» принцеса Рейніра Таргарієн та леді Алісента Гайтавер були найкращими подругами, але їхні теплі відносини змінилися, коли наприкінці другої серії король Візерис (Педді Консідайн), батько Рейніри, який в першій серії став вдівцем, оголосив, що одружиться на Алісенті.

Таким чином Алісента стала мачухою Рейнірі, і хоча на початку четвертої серії здавалося, що вони знову можуть стати подругами, таємниці та скандали всередині палацу поклали цьому край. Плюс Рейніра вмовила свого батька-короля звільнити Отто Гайтавера (Ріс Іванс), батька Алісенти, з посади правиці.

Нарешті у п'ятій серії Алісента вдягнула на весілля Рейніри зелену сукню в кольорах свого дому, чим підкреслила, що буде на іншому боці в майбутній війні за Залізний трон, яка отримає назву Танок драконів.

Юних Рейніру та Алісенту грали акторки Міллі Олкок та Емілі Кері, а в наступних п'яти серіях ми познайомимося ближче з дорослими версіями цих героїнь, яких втілять Емма Д’Арсі та Олівія Кук. Вони позують у кольорах своїх домів на новому постері на фоні ока дракона, зіниця якого зроблена у вигляді кинжалу.

Наступна серія, що отримала назву «Принцеса і королева», вийде 25 вересня.

1565 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: