«Громовержці»: Бакі, Єлена та інші антигерої повертаються у новому блокбастері Marvel

13 вересня 2022,  11:47 | Кастінг

Нарешті було розкрито офіційний каст супергеройського екшену «Громовержці» («Thunderbolts»), що стане завершальним фільмом П'ятої фази кіновсесвіту Marvel.

Пригодницький блокбастер «Громовержці» об'єднає шість могутніх антигероїв кіновсесвіту Marvel під проводом таємничої графині Валентини Аллегри де Фонтейн у втіленні знаменитої американської акторки та володарки 11 премій «Еммі» Джулії Луї-Дрейфус, яка раніше вже з'являлася у серіалі «Сокіл та Зимовий солдат» та у сцені після титрів екшену «Чорна вдова».

Отож, до її «нестабільної суперкоманди» увійдуть:

Каст фільму було представлено на конвенції D23 Expo, де були присутні Девід Гарбор, Джулія Луї-Дрейфус, Себастіан Стен, Ганна Джон-Кеймен та Ваятт Расселл.

Флоренс П'ю знаходиться зараз у Європі, де знімається у фантастичному епіку «Дюна 2», проте приєдналася до команди за допомогою відеозв'язку, під час якого виразила свою радість з приводу того, що знову зіграє Єлену Бєлову, яка стала наступною Чорною вдовою кіновсесвіту MCU після смерті її сестри Наташі Романової.

Блокбастер «Громовержці» буде першим фільмом MCU, що покаже пригоди команди супергероїв з часів виходу на великі екрани кінокоміксу «Месники: Завершення» (2019).

Під час панелі Себастіан Стен пожартував, що його Бакі може виявитися «найбільш стабільним» членом цієї нової суперкоманди. Тож нудно з ними точно не буде.

Прем'єра стрічки «Громовержці» запланована на 25 липня 2024 року.

Читайте також: Сага Мультивсесвіту та нові «Месники»: розкрито фільми та серіали П'ятої та Шостої фаз кіновсесвіту Marvel.

1489 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: