Стрічка «Снайпер. Білий ворон» вже зібрала в прокаті більше 3 мільйонів гривень

5 вересня 2022,  17:21 | Бокс-офіс

Незважаючи на те, що росіяни намагалися зірвати прокат військового екшену «Снайпер. Білий ворон», виклавши його на піратські сайти, українські глядачі все одно пішли в кінотеатри, щоб підтримати стрічку режисера Мар’яна Бушана, що розповідає правду про російсько-українську війну на Донбасі.

Кінокомпанія FILM.UA Group повідомила у соцмережах, що за два тижні українського прокату фільм «Снайпер. Білий ворон» подивилося 26 063 глядачів, завдяки яким його бокс-офіс склав 3 119 641 гривень, що є гарним результатом, враховуючи, що частина кінотеатрів зараз не працює через війну.

Стрічка розповідає про пацифіста-екопоселенця Миколу, який після того, як російські військові вбивають його близьку людину, стає снайпером-добровольцем на Донбасі. Попри свої цінності та ідеали він бере до рук зброю, щоб захистити, помститися, відновити справедливість й знищити усе вороже.

Головну роль у фільмі виконав актор Павло Алдошин, який родом з Херсонської області, більша частина якої зараз окупована російськими військами.

На початку повномаштабного вторгнення Алдошин, як і багато акторів, які зіграли у стрічці Бушана, вступив до лав Збройних сил України, щоб боронити рідну землю, як це робив його кіногерой. Актор розповідає, що навички виживання, поведінки під час бою та надання першої медичної допомоги, отримані ним під час зйомок «Снайпера» тепер рятують його життя.

Купуйте квитки на фільм «Снайпер. Білий ворон» на нашому сайті, підтримуйте українську економіку, український кінематограф та свій бойовий дух у ці складні часи.

1253 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: