Джейсон Момоа стає рогатою «феєю» у тизері фільму «Маревокрай»

27 серпня 2022,  15:03 | Новини фільмів

Ми вже бачили Джейсона Момоа в образах жорстокого кхала, підводного супергероя, Конана-варвара та хороброго мечника зі всесвіту «Дюни», проте свого найдивнішого героя він втілить у стрічці «Маревокрай», першим тизером якої вже поділилася платформа Netflix.

Фентезійна пригода під назвою «Маревокрай» («Slumberland») розповість про дівчинку, яка знаходить таємну мапу до Маревокраю, світу снів. За допомогою ексцентричного пройдисвіта вона мандрує сновидіннями й тікає від кошмарів у надії знову побачити свого покійного батька.

Головну героїню цієї пригоди втілить Марлоу Барклі з серіалу «Самотні батьки», а Джейсон Момоа зіграє роль ексцентричного пройдисвіта Фліпа. Роль батька дівчинки виконує Кайл Чандлер, відомий за франшизою про Ґодзіллу.

Режисером стрічки виступає Френсіс Лоуренс, який працював разом з Момоа над постапокаліптичним серіалом «Бачити» (чий фінальний сезон вийшов на платформі Apple у п'ятницю, 26 серпня), а також зняв хітові фільми «Голодні ігри: У вогні», «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1» та «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2».

Сімейне фентезі «Маревокрай» вийде на Netflix у листопаді.

Зараз Момоа зайнятий зйомками пригодницького екшену «Форсаж 10», а в наступному році він повернеться на великі екрани в образі відважного Артура Каррі в супергеройському фільмі «Аквамен: Загублене королівство» від DC.

1007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: