Топ-5 нових сімейних фільмів, які піднімуть настрій вам та вашим дітям

17 липня 2022,  17:47 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку з п'яти нових веселих фільмів про цікаві пригоди та справжню дружбу (і не тільки), які вийшли на екрани в останні пару років і відмінно підходять для сімейного перегляду.

1. «Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички» (2022)

Знаменитий дует бурундучків-рятівничків Чіп і Дейл повертається на екрани у своїй новій повнометражній пригоді, що покаже, як їхні шляхи спершу розійшлися, а після того вони возз'єднуються, щоб розслідувати загадкове зникнення свого давнього друга Рокфора.

2. «Порятунок Рубі» (2022)

Якщо ви і ваші діти любите хороше кіно про собак, то не проходьте повз чудову картину від Netflix під назвою «Порятунок Рубі», що заснована на реальних подіях. У ній зірка супергеройського серіалу «Флеш» Грант Гастін грає поліцейського, який хоче служити в елітному підрозділі К-9 і для цього починає тренувати неслухняного пса з притулку на прізвисько Рубі.

3. «Полі» (2020)

Сюжет цього добродушного французько-бельгійського фільму слідує за десятирічною дівчинкою на ім'я Сесіль, яка разом зі своєю мамою переїжджає з галасливого Парижа до мальовничого передмістя. Сесіль непросто завести нових друзів, але тут дівчинка потрапляє в бродячий цирк, де знайомиться з поні на прізвисько Полі. З Полі погано поводяться, тому Сесіль організовує для поні втечу, і разом їм належить пережити масу цікавих пригод.

4. «Війна з дідусем» (2020)

Весела комедія з легендарним Робертом Де Ніро у головній ролі. Він грає нещодавно овдовілого діда Джека, який переїжджає до будинку своїх дітей і виселяє свого онука Пітера з його улюбленої кімнати. Пітер любить свого дідуся, але також дуже не хоче жити на горищі, тому вигадує підступний план, як би швидше виселити свого діда. Але дідусь і сам не промах він вирішує дати онукові відсіч.

5. «Кролик Петрик: Втеча до міста» (2021)

Якщо вам сподобався фільм «Кролик Петрик» («Кролик Пітер»), заснований на казках письменниці Беатріс Поттер, ваш настрій обов'язково покращить і його сиквел, в якому Петрик та його друзі з ферми вирушають у нову пригоду у велике місто, де наш кролик навчиться кільком цінним урокам, включаючи той, наскільки важливо цінувати свій дім та своїх рідних.

1781 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: