Дивіться новий пристрасний трейлер мелодрами «Після. Довго і щасливо»

16 липня 2022,  09:00 | Новини фільмів

Шанувальники Тесси та Хардіна, тримайте себе в руках. У мережі з'явився розширений трейлер фінального розділу їхньої пристрасної та драматичної історії кохання під назвою «Після. Довго і щасливо» («After Ever Happy»).

Ось офіційний синопсис заключного фільму популярної франшизи «Після», що є екранізацією серії романів-бестселерів письменниці Анни Тодд:

Кохання Тесси і Хардіна — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їхній зв'язок ставав міцнішим, а пристрасть — сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може утихомирити своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув із ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна може втратити себе. Чи чекає на їхню казку щасливий фінал, чи «довго і щасливо» — це не для Тесси та Хардіна?

Нещасних закоханих Тессу та Хардіна знову зіграють актори Джозефіна Ленгфорд та Хіро Файнс-Тіффін, яким франшиза «Після» принесла світову славу.

Режисеркою заключного розділу їхньої історії стала Кастіль Лендон, яка зняла попередній фільм цієї серії «Після падіння», що вийшов на екрани у 2021 році.

Нещодавно студія підтвердила, що українська прем'єра мелодрами «Після. Довго і щасливо» відбудеться на великих екранах 25 серпня, як і планувалося. Причому це буде за два тижні до релізу фільму в американських кінотеатрах.

А поки що милуємося новим прекрасним постером з головними героями.

1452 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: