Що подивитися: новий серіал «Сяюча долина» із зіркою «Друзів» Кортні Кокс

4 липня 2022,  17:50 | Новини серіалів

Якщо ви скучили за Монікою з «Друзів», вірніше за актрисою Кортні Кокс, і шукаєте незвичайний серіал, що допоможе трохи розслабитися і відволіктися від новин, то ловіть нашу рекомендацію — серіал «Сяюча долина» з Кокс у головній ролі.

Серіал «Сяюча долина» є чорною комедією з елементами фентезі та горору, чиї події розповідають про сім'ю, яка переїжджає до невеликого містечка до будинку, де відбувалися жахливі злочини. Але, здається, ніхто цього не помічає, окрім матері сімейства Патрісії «Пет» Фелпс, яка переконана, що вона або в депресії, або одержима — виявляється, симптоми абсолютно однакові.

У Пет була дика молодість. Вона прославилася написанням відомого еротичного роману і вже 17 років перебуває у зав'язці, але з того часу так і не написала другу книгу, тому переживає кризу середнього віку.

Роль Пет грає Кортні Кокс, а її чоловіка Террі втілює Грег Кінніер. Пет і Террі мають двох дітей-тінейджерів Гейнор і Джейк, які зараз перебувають у тому віці, що бажають своїм батькам смерті. Їх втілюють Гас Бірні та Ділан Гейдж. І з цією дисфункціональною сімейкою не занудьгуєш.

Роль примари у новому будинку Фелпсів грає Міра Сорвіно.

Перший сезон серіалу «Сяюча долина» складається з 8 серій. Його прем'єра відбулася у березні, а у травні його продовжили на другий сезон, тож Фелпси ще повернуться (якщо, звичайно, переживуть зустріч з потойбічними силами).

На початку року Кокс можна було побачити у кінотеатрах в образі знаменитої репортерки Гейл Везерс у новому розділі культової слешер-франшизи «Крик».

1382 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: