Відомий актор Бен Стіллер зустрівся з Зеленським і назвав його «своїм героєм»

21 червня 2022,  13:15 | Новини зірок

Після Львова знаменитий голлівудський актор та посол доброї волі ООН Бен Стіллер вирушив зі своєю гуманітарною місією до Києва, де познайомився з президентом України Володимиром Зеленським та висловив свою підтримку українському народу перед російською військовою агресією.

Перед зустріччю із Зеленським Стіллер відвідав Ірпінь та Макарів, міста в Київській області, що постраждали від російської окупації, щоб на власні очі побачити руйнування, причиною яких стала російська армія та російські ракети.

Стіллера супроводжувала представник Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг. Голлівудський актор пройшовся зруйнованими житловими масивами Ірпеня. Там вони разом із Біллінг спілкувалися з людьми, які пережили окупацію.

Після цього Стіллер розповів про свої почуття від цієї поїздки:

Одна справа бачити цю руйнацію по телевізору або в соцмережах. Інша річ побачити все це на власні очі. Це шокує набагато сильніше.

Під час свого візиту до Києва, що припав на Всесвітній день біженців, Стіллер міцно потис Зеленському руку та назвав президента України «своїм героєм».

Вони разом обговорили тяжке становище біженців та внутрішньо переміщених осіб, які були змушені залишити свій дім чи втратили свій дім через російську агресію.

Зеленський поділився відео із зустрічі зі Стіллером у соцмережах зі словами подяки:

Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит @benstiller укотре це підтверджує. Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час Ви поруч.

Стіллер уже не перша кінозірка світового рівня та посол доброї волі ООН, який відвідав Україну з початку повномасштабної війни, що розв'язала росія. Навесні Львів з гуманітарною місією відвідала Анджеліна Джолі.

1188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: