Леді Гага збирається стати Харлі Квін у продовженні «Джокера» з Гоакіном Феніксом

14 червня 2022,  18:33 | Кастінг

Оце буде сюжетний поворот! У сиквелі хітового оскароносного фільму «Джокер» режисера Тодда Філліпса з'явиться знаменита кохана Джокера Харлі Квін, і її роль може виконати сама Леді Гага.

Сайт The Hollywood Reporter розкрив, що головна жіноча роль у «Джокері 2» буде у Харлі Квін, і якщо переговори, які поки що знаходяться на ранній стадії, пройдуть успішно, то її втілить на великому екрані Леді Гага.

Більш того, стала відома ще одна дуже важлива деталь про сиквел Філліпса це буде мюзикл! Уявляєте, як Гоакін Фенікс співає дуетом з Леді Гагою? Здається, ми вже знаємо, кому дістануться основні акторські «Оскари», якщо такий дует стане реальністю.

Минулого тижня Філліпс розкрив, що сценарій сиквела вже в руках Фенікса, і повідомив, що він називатиметься «Joker: Folie à Deux», що в перекладі з французької означає «Джокер: Божевілля на двох».

Раніше Гага підкорила глядачів та критиків у драматичному мюзиклі «Народження зірки», що приніс їй номінацію на «Оскар» у категорії Найкраща акторка та статуетку за Найкращу оригінальну пісню. А минулого року вона приголомшила всіх своїм перетворенням у біографічній стрічці Рідлі Скотта «Дім Ґуччі», що принесла їй по номінації на премії «Золотий глобус» та BAFTA.

Тим часом у четвер, 16 червня, в український прокат вийде зворушлива драма Майка Міллса «Камон камон», де Фенікс зіграв головну роль.

1359 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: